bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 Nie wiem czy wiecie ale konkretny ten snowpark w Białce Tatrzańskiej się szykuje. Jeśli nie wiecie to loknijcie na przeszkody. Robią wrażenie Konkretne... i co o tym myślicie ?? Jak ja bym chciał żeby zaczął padać ten cholerny śnieg.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S(now)bastian 0 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 i co o tym myślicie ?? Jak ja bym chciał żeby zaczął padać ten cholerny śnieg.... "no i co zrobisz nasrasz no nie nasrasz bo nie ma czym" a przeszkody są konkretne dobrze ze do białki nie mam daleko a i prawko zrobiłem to juz będzie super tylko trzeba nam więcej śniegu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 13 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2007 kolejny zajebisty snowpark do którego mam koszmarnie daleko i w któym sie pewnie przez najbliższe 2 lata niepojawie :/ już zaczyna mnie to denerwować, zróbcie jakiś fajny parczek na dolnym śląsku a tak na serio to super że z roku na rok powstają kolejne, co raz lepsze, parki, miłej zabawy życze wszystkim którzy sie tam pojawią... a zresztą wszystkim którzy będą śmigać po innych parkach też Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 heh na ten park to ja tylko czekam i czkema i nie moge sie doczekac kioedy spadnie tez cholerny snieg !! Wyglada na naprawde kozacki, zobaczymy jeszcz ejak beda rozmieszczone te przeskzody, i czy/jaki beda hhopy Do bialki, mam dosc daleko, ale w sumie to ja nie dzgie nie mam blisko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 a nie wiecie na którym wyciągu w Białce będzie ten park ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S(now)bastian 0 Napisano 21 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 a nie wiecie na którym wyciągu w Białce będzie ten park ?? Prawdopodobnie będzie ustawiony po lewej stronie 6-cio osobowej koleji nad Banią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 dzięki za info i za mapke :-) jakby ktoś miał nowsze informacje co do Burton parku to nieh napisze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Był ktos na chopoku .? i jego snowparku.? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 28 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Na Chopoku byłem, ale akurat park był zamknięty. Szkoda, bo podobno profesjonalny snowpark max. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2007 Ja byłem i naprawde mi sie podobało fajna miejscuwa i wogole dla FR tez by sie cos znalazło. W parku jest duzo porenczy profesjonalnych chopek i wyciąg orczykowy dla snowbordzistow bardzo wygodne xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dekos 0 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2007 ten material służacy jako slizg...biały, matowy?? wie ktoś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? O smar, którym pokryte są rejle i boxy, czy o material, z którego robi się boxy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Trzeba by tam sie wybrac przeszkody imponujaco Napewno bedzie duzo zabawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 słabo był przygotowany w tym roku ... ale to dlatego ze sniegu nie mieli duzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi