Adi-1 1 Napisano 2 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2007 mam całe Draw the Line :mrgreen: a co do działu to fajnie jak by się też ściągać dało :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2007 no to można by też tak zrobić żeby można było ściągać i oglądać :-) tak by było najlepiej :-) bo nie każdemu chce się ściągać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2007 o tym właśnie myślałem :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 hm no pewnie duzo osob widzialo ale .. POLAND - A SNOWBOARD DOCUMENTARY http://pl.youtube.com/watch?v=AjES3ZhgQbM&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=IeZmaK5sZI0&feature=related Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2008 no jakbyś nei widział to jest też u nas w serwisie w dziale download (do ściągnięcia) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 hmm dzieki wlasnie zastanawialem sie co to takie dziwne slowo "download" na stronie, nareszcie wiem co to znaczy ah myslalem ze zapodam njusa z maja no w takim razie przepraszam, mozna wywalic moje posty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 gleba... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 w dodatku bez kasku .... :idea: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 nie ma co ... pojechaliscie po mnie .... :roll: nie wiem co wasze posty wnoszą do tematu, wydaje mi sie ze ... nic ? mysle ze pozostaje wam modlic sie aby Jed mial dobry humor boooo osty sie posypią oj tak I jeszcze gratuluje wam, normalnie zawsze cos potrafie odpowiedziec ale tym razem zatkaliscie mnie.. po prostu odebralo mi mowe. Musicie cześciej stosowac taki dabel power pancz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Wróćcie do tematu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 No tamte filmiki sa sprzed 2 lat ;] moze tak ktos wrzuci swoje z mlodszych sezonow :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=sJoha7jMdG8 Kolega krecil na nartach, Ja to ten w kurtce moro z czarno czerwona deska jest tam jeszcze 2 kolega na bialo niebieskiej desce i 2 kolegow na nartach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 No filmik fajny Ja patrzylem bardziej za freestyle ala bercik czyli takie hopy wlasnej roboty czy street ale filmik spoko ze z chopok bo chce sie tam wybrac i widze ze przyjemnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 wcale nie trzeba jechać na stok by pojeździć sobie na desce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Titititutu... -> I siuuuup można lecieć! Z filmów polecam the art of fly, ale już wszyscy zapaleni odhaczyli ten obowiązkowy film? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Очень жаркий день! Haha, Ruscy to mają pomysły! Takich dziewczyn u nas na stokach brakuje :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic-ja 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Очень жаркий день! Haha, Ruscy to mają pomysły! Takich dziewczyn u nas na stokach brakuje :mrgreen: wow gorące dziewczyny chyba bym glebę zaliczył jakbym taką na stoku zobaczył Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 a Twoja by Ci dała popalić :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 :razz: W tym temacie akurat loozik pozwala mi popatrzeć i sama też się ogląda, mamy taki zdrowy układ. Oczami nie zdradzisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 ooo no to nie źle ;D myslałam ze może byc zazdrosna, choc na pewno jest i Ci nie mówi no. oczywiście, że nie xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi