siuba 0 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Witam! Które z tych wiązań, według was, są warte kupna, które są najlepsze, a u których ma miejsce najlepszy stosunek cena/jakość? Znalazłem bardzo atrakcyjne oferty wiązań: Flow Flite 1 2011 Drake DTM Unlimited SP Brotherhood Burton Cloak Drake Mentor Rossignol Transam V1 Drake Podium Atomic Scorpion SP Fastec Sport Wiem, że dużo tego, ale już sam zgłupiałem od tej mnogości. Szczególnie chciałbym się dowiedzieć co myślicie o tych burkach oraz czy opłaca się kupować najnowszy flite 1 czy może jakiś lepszy ale starszy model. Pozdrawiam edit: a co z wiązaniami k2? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Flow i SP nie zapmniesz na stromym stoku i w glebokim puchu. Rossi jak dla mnie ssie, nie kupie z tej firmy nigdy wiazan. Do drakeow ciezko o czesci. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrocznykolejarz 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 chciałbym trochę odświeżyć wątek, ponieważ mnie również interesują te wiązania, szczególnie zaś SP Fastec Sport 2009, a nie chciałem zakładać nowego tematu. o takie: http://www.sklep.extremehouse.pl/0910-fastec-sport-czarne-p-20.html Co możecie o nich powiedzieć? Czy są porządne? A może całkowicie nieopłacalne? Jeśli tak to polećcie coś innego w podobnej cenie(ok.450zł) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi