marcellllus 0 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Hey Jak widać za oknem pada śnieg, w górach też z tego co widzę w przyszłym tygodniu opady śniegu też planowane temperatury -1 do -3 więc pomyślałem, że można by gdzieś pojeździć w naszych pięknych polskich górach. Stąd moje pytanie czy jest sens jechać powiedzmy na tydzień od 30 listopada do białki lub w tamtejsze okolice i czy będzie możliwość nauki jazdy na desce. Nigdy nie jeździłem podobnie jak moja kobieta więc początki mogą być trudne ale tak się złożyło że do 7 grudnia jestem na "przymusowym" urlopie i chciałbym to wykorzystać. Czekam na jakieś opinie tudzież rady . Pozdrawiam. M. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 w szczyrku otworzyli wyciagi, nie wiem czy gdzies jeszcze sa jakies czynne sens jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcellllus 0 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 http://www.nocowanie.pl/noclegi/male_ciche/kamery_internetowe/30873/www,30873.html Małe ciche widzę, że naśnieżają a z kamer widać że coś się tam dzieje na plus . Nie ma to jak zakupić sprzet za 4tysie i dostać od kierownika urlop w innym terminie niż się planowało... No ale jest nadzieja . Teraz pytanie gdzie najlepiej dla amatora? Szczyrk, Białka a może Małe Ciche pewnie i tak na początku czeka mnie jedynie ośla łączka . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 o bialce slyszalem wiele pozywtynych opini, o szczyrku rowniez. Male ciche tez mi sie obilo o uszy, ale nie mialem okazji pojezdzic w zadnym z tych miejsc wszedzie bedzie dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 białka to w miarę fajny snowpark, wiele krzesełek (chyba 8 - w tym najnowocześniejsze w Polsce), ale stoki stosunkowo łatwe szczyrk to wieczna walka o tereny między góralami więc ciężko mówić czy fajne, bo kompleks jest do pojeżdżenia ok ale nigdy nie wiadomo która część będzie otwarta;| zdrowia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4 0 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Białka pod względem infrastruktury OK, ale kolejki do wyciągów są najgorsze na świecie. ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 A orientujecie się który wyciąg w Szczyrku chodzi? :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 29 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 A orientujecie się który wyciąg w Szczyrku chodzi? :> BIaly Krzyż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi