mars73 0 Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 witam serdelecznie po raz pierwszy !!! mam pytanie czy deska podana w temacie dla gościa który wraca na stok jest dobrym wyborem ?! mam 182 wzrostu,waga 100 + 10 / bo tak lepiej wygląda / ... do tego chciałbym podszkolić regular, a w opisie tej deski jest tzw. real twin :cool: pozdrawiam i z góry dziękuję za help !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 a co ma shape do stance? Deska ok, tylko bierz dluzsza o ile jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars73 0 Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 jest tylko 163 ... !!! będzie motywacja do zrzutu !!! :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 wiazan nie ustawiaj na 0, nigdy. Jesli chcesz smigac na dwie nogi to tylko kaczka, ew przekrec wiazania na druga noge. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 a co ma shape do stance? chyba chodizło mu o to ze na real twin jest dużo łatwiej jeździć na switchu co do samej dechy to przy Twoich gabarytach 163 da rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars73 0 Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 serdeczne dzięki za pomoc ... :cool: !!! [ Dodano: 1 Grudzień 10, 16:55 ] a co do kaczki to jakie najlepiej ustawić kąty na początek ... ?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mitshe 0 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Co do deski to jeżdżę na niej już drugi sezon, model 07/08 - Jestem bardzo zadowolony. Wiązania mam 15, -9 - jak dla mnie optymalne, ale to jest kwestia indywidualna. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Jeśli chodzi o ustawienie wiązań to tak jak kolega powiedział, sam musisz dojść do tego jakie ustawienie jest dla Ciebie najlepsze wiec sprawdzaj Edit. Literówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars73 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 dzięki wszystkim za pomoc ... !!! pozdro :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi