valve990 0 Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Witam. Czy dużo gorzej będzie mi się jeździło jeżeli trochę za duże wiązania? Przykładowo wiązania 280-320 a kupie buty 270? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 zasada jest taka: bierze sie jak najmniejsze wiazania, bo lepiej trzymaja. W za duzych nie da sie jezdzic bo paski spadaja z buta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 przy takiej małej różnicy paski by nie spadały ale jeszcze kwestia tego że płyta wiązania w dużych wiązaniach jest troche szersza a ważne żeby nie było luzu na bokach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davvid 0 Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Witam, mam podobne pytanie. Zakupiłem komplet F.S.HEAD TRUE BLACK 151 cm + HEAD NX FUSION 2011. Przysłano mi wiązania w rozmiarze L, w tabelkach na pudełku piszę że rozmiar L jest dla numeru buta 43+ oraz M/L dla długości buta 24,5 - 28,5 cm - L/XL dla 28,5 - 32,5 cm. Problem w tym że nie mam jeszcze butów i nie mogę sprawdzić czy będą pasowały. W sklepie przymierzałem buty Burton Moto rozmiar 42 i takie też planuję kupić (z tym że dopiero po następnej wypłacie), natomiast długość mojej stopy to 27 cm. Jak sądzicie, będą dobre te wiązania czy lepiej je odesłać i poprosić o rozmiar M? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valve990 0 Napisano 20 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 przeciez Wyzej juz odpowiedzieli na Twoje pytanie odeslij i wez mniejsze. Bo im mniejsze Tym lepsze. Żeby nie bylo luzu po bokach. A ja mam jeszcze jedno pytanie czy dobre będą wiazania Ride Lx z roku 2009 do freestyle? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Lx to nie są wiązania typowo na fs, raczej am ale na poczatek jak najbardziej wystarczą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valve990 0 Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 A co mozecie powiedzieć o wiązaniach Head NX Two http://www.sportmania.gd.pl/product-pol-1211-Wiazania-Head-NX-Two.html ? Do freestyle oczywiscie. Albo K2 Indy. Wydają mi sie fajne ale co wy mozecie o nich powiedziec? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi