Murzynq 0 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Mam pytanie czy będą pasować te google Screw Boards do kasku Carrera oczywiście chodzi o to by nie było żadnej szczeliny.Pytam tak bo nie mam możliwości przymierzenia ich na żywo,te dwie rzeczy podaje poniżej. Kask: http://carrera.waw.pl/index.php?kat=5&pages=6&start=32&ord=1&prod=234 Google: http://allegro.pl/nowe-markowe-gogle-screw-scratch-09-10-mega-cena-i1315384301.html P.S Kask mam XL 58-61cm a google są Lki czy wejdą mi na kask i będę mógł w nich spokojnie jeździć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Nie miałem styczności z tym kaskiem i goglami ale w opisie jest napisane: "Kompatybilne z kaskiem" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Tak ale już kilka razy czytałem na temat tej "komptatybilności" nie każde google pasują do kasku innego prodencenta.Przymierzałem taty google carrery i pasują jak marzenia jak klocki lego .I nie wiem jak tu będzie może ktoś miał do czynienia z tymi googlami . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 ja mam google screw, lecz inny model. Minimalna szczelina chyba zawsze pozostanie, a dowiesz sie o tym dopiero podczas jazdy jak Ci bedzie w czache wiac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Minimalna to nie problem ale znam przypadki że pozostaje taka że można tam palca włożyć.Użutkujesz same google czy kask też? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Sądząc po awatarze to kask też ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Dokladnie, kask na snowboardzie i motorze to dla mnie podstawa U mnie to nie wiem czy paznokiec sie wcisnie, jesli nawet to napewno nie bez problemu W razie co mam kask Heada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi