ADM 1 Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 naprawde mocne zbicie prawej ręki można uznać? Bo to w sumie jedyna kontuzja jaka miałem przez te 2 sezony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Ja tych kontuzji sporo miałem, ale to nie było nic, co mogłoby jakoś bardzo przeszkodzic mi w jeździe. Pozaznaczałem to co miałem mocno poobijane. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 heh ja nie miałem jeszcze żadnych urazów oprócz stłuczonych kolan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Ja jeszcze nie mialemzadnego urazu, ani na nartach, ani na snowboardzie. Tylko problem z kolanem, ale to w sumie nie tylko przez zime. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nOOne 0 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Kosc ogonowa zaliczona i te biedne nadgarstki ałaaaaa no i raz jadac twarza do stoku upadlem do tylu i nie zdarzylem podkulic glowy. Rezultat uderzenie potylica w sniego-lod :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoBaK 0 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 ankieta wypelniona moze pomoze kolezance zycze powodzenia a o urazach ine bede sie chwalil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Ja w zeszlym sezonie zalizylem 2 uderzenia glowa w ziemie. 1 raz przy pelnym speedzie, a 2 troche wolniej jechalem, ale bylem twarza do stoku wiec sila duza byla. Jednak nic mi sie nie stalo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagun 0 Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 Uszkodzenie chrzastki w kolanach, obite rzebra i glowa ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Najczęściej oczywiście potłuczenie kości ogonowej, ale też: obtłuczenie kolan, biodra i zdarcie prawej części twarzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 zdarcie prawej części twarzy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Moje to jak większosc waszych ;D Najgorsze nadgarstki (raz myslalem ze juz cos powazniejszego xd), kosc ogonowa (to jest dopiero tragedia na lodzie - wyprostować sie nie moglem xd Kolana ... i ze 2x glowa. W sumie to wogole z żalem stwierdzam ze w tym sezonie chyba kupie kask, po tych kilku nieprzyjemnych przygodach z lodem, a niestety - bo nie lubie tego wyglądu Ale zobaczymy co bedzie ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Wgniecione żebro i obita kość ogonowa (pierwszy sezon i skakać mi sie zachciało ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi