Devastator 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 Co sądzicie o tym?: Deska ROME AGENT BT 152. Prawie w ogóle informacji na internecie nie mogę znaleźć a mam okazje kupić nową za 750zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 http://www.blue-tomato.com/pl/Freestyle-Freeride/Rome-Agent-158-10-11/product.bto?baseProduct=64162 tutaj masz opis modelu 10/11r. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 14 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 Czyli dzieki temu wiem ze ta co mam okazje kupic to model 09/10 ;p Mam rozumieć że dopisek 'BT' nic nie oznacza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 Tutaj info ze strony producenta, a z tego co czytałem to jeden z lepszych modeli Rome. Myślę, że za takie pieniądze nie ma się nad czym zastanawiać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 Tutaj info ze strony producenta, a z tego co czytałem to jeden z lepszych modeli Rome. Myślę, że za takie pieniądze nie ma się nad czym zastanawiać Problem z rome polega na tym, że mają same dobre deski : ) Do tego team, ideologia i przyzwoita dystrybucja na całym świecie. Nie wiem jak z serwisem, bo nigdy mi się nic od nich nie urwało. Warto. btw. By nie zabrzmieć jak fanatyczny fan w obcisłych dżinsach podsumujmy mój post lakonicznym: jaram się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 Nieno z tego ci widzialem na necie model 09/10 jest może tylko troche droższy niż tyle co ja dałem Ale kupiłem na miejscu (na giełdzie) wiec jest spoko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi