patryk345 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Witam znacie może jakieś fajne obozy snowboardowe, na których mogłbym się nauczyć freestylu, ponieważ chce zacząc. Rozglądałem się i wpadł mi w oko woodcamp, ale troche drogo wychodzi, czy znacie coś jeszcze niekoniecznie poza granicami kraju? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koralina37 0 Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 ja sama się wybieram w tym roku do białki, ze szkołą ar-sport. fajne ceny i w sumie czapka z głowy, bo wszystko zapewniają. zresztą zobacz sobie na ar-sport.pl. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 Ja robię znowu reklamę (może powinni mi zacząć płącić? ) - http://www.roninsnowboards.com/ Na woodcampie mało luzu jest. Tutaj dobra nauka i pełno luzu (+imprez). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lincia 0 Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 wg mnie dobra oferta- www.hotsnow.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maryska 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 szkoła w moim podpisie, polecam jeżdzę z nimi od paru lat i szkolenie bez ściemy cały dzień ciśniesz:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi