straho 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Witam. Chcialbym zapytac gdzie wy przyklejacie vlepki np. te ze e-snowboard.info... Ja jakos nie moge sie zdecydowac.. Dzieki :wink: [ Dodano: 13 Listopad 10, 11:38 ] Mozecie tez wrzucic fotki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 a powiedzcie mi bo ja mam chropowata deske i naklejka zadna nie chce sie przykleic :/ decha burtona . nawet wydrukowalem sobie naklejke na cala deche i d*** nie naklei sie :/ jakies pomysly ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 nakleic i posmarowac lakierem. Ew potraktowac dodatkowa warstwa kleju. A naklejamy gdzie chcemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 no a jak na deske naklejacie to nie na tej stronie slizgu tylko tą na ktorej są wiązania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravennn 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 :shock: Chcesz vlepki na strone ślizgu przyklejać ?! ; ooo ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 ooo! tylko spytalem zeby sie upewnic! :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 No jak przyklejać to raczej nie od strony ślizgu xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 chociaż, jakbyś sobie wyskrobał częśc ślizgu, potem zalał p-tex'em, to w sumie można... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 tak, a przez przypadek za mocno "skrobnął" i zje*ał blat PS. myśle, że temat można zamknąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Ja przykleiłem na zeszycie od matmy i na telewizorze w pokoju;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 no zeby przykleic na ślizgu to trzeba byc dobrym swirem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi