bartoszkar 0 Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 witam, w tym roku chcę zacząć przygodę z deską, mam 187 cm wzrostu i waga koło 87kg, długość wkładki 30,5 cm. i teraz potrzebuje waszej pomocy bo nie wiem jaki sprzęt wybrać, poszperałem trochę po różnych artykułach i forach i zdecydowałem się na deskę jak w tytule, tj. Voelkl Stroke '11. i teraz jakie polecilibyście mi wiązania i buty do tej deski, mam na te 2 rzeczy do wydania koło 500~600zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 Wybór wydaje się być dobry ale 500-600zł na wiązania i buty to mało. Postaraj się znaleźć ten blat razem z podstawowymi wiązania Voelkl'a w zestawie, nie są złe, a powinno być taniej i coś może jeszcze zostanie na buty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 musze Cie zmartwic, ale potrzebujesz widowej deski, a w takiej wersji stroke nie wystepuje. Salomon Ace Magnum to chyba jedna z rozsadniejszych opcji, niestety drozsza. P.S. Do stroke zawsze sa dolaczane wiazania i zestaw kosztuje 899pln. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 widowej deski czyli ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 W wersji wide, czyli szerokiej. Przy zwykłej desce i Twoim rozmiarze stopy, but będzie za bardzo wystawał poza obrys dechy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 ten Salomon Ace Magnum wydaję się być ciekawą propozycją ale trochę wiecej kosztuje i na allegro jest tyko w długościach 166 i 155 a z tych żadna mi nie podejdzie, i jest ciężko dostępny ogólnie... a jakieś inne propozycje w takim wypadku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi