trax 0 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Tak jak w temacie, czy warto kupić te oto wiązania firmy Raven ? http://allegro.pl/wiazania-raven-fastec-gt-rozm-l-z-systemem-flow-i1297730050.html Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 mamy j tez w naszym sklepie http://proboarder.pl/p/3/737/raven-fastec-gt-2011-wiazania.html Z tego co ostatnio dokładnie badałem to mogę śmiało polecić. Wiązania są zrobione przez w fabry SP i sa identyczne jak Sp Fastec Private albo SP Fastec Sport z tym że tańsze. wiązania solidnie wykonane, i rzeczywiście system jest chyba lepszy niż flowa, but jest tutaj lepiej trzymany. Moim zdaniem warto. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trax 0 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Mam jeszcze jedno pytanie, któryś z użytkowników napisał, że tego typu wiązania nie nadają się do Freestyle, czy to prawda ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 prawda szczegolnie flowy, a raczej myslalem o flowach wtedy. Powod: Za mocno trzymaja buta. Z fastecami nie jest az tak zle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Ogolnie te wiązania są dobre dla ludzi którzy nie umieją się zapiąć na stojąc albo im za ciężko. W normlanych warunkach zapięcie się zajmuje podobną ilość czasu jak już wypraktykujesz. Najlepiej kup lepsze klasyczne wiązania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trax 0 Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Matzel napisałeś, że mocno trzymają buta. I chyba właśnie o to chodzi żeby dobrze trzymały więc nie wiem co jest minusem i jakbyś mógł to weź mi napisz o co chodzi bo z tego co napisałeś wynika (przynajmniej moim zdaniem), że wiązania FS powinny słabo trzymać buta. Killer129 a jakie wiązania byś mógł mi polecić (max 400 PLN) Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Chodzi o to, żebyś dobrze czuł deskę. To tak jakbyś próbował jeździć na deskorolce w butach narciarskich. Zero wyczucia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 wyobraz sobie 10m skok i ladowanie, przy ktorym kazde ugiecie nogi wplywa na deske Dlatego jezdzi sie w miekkich butach i pro wiazania freestylowe maja np miekkie tylne czesci pod lyzka, lyzki itp. No a flow trzyma tak mocno, ze nie ma zadnego "marginesu", zadnej mozliwosci bocznego wychylenia nogi itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trax 0 Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Aha, to dziwne bo na zastosowaniu pisze ze sa "Allmountain - uniwersalne, miękkie wiązania FR/FS". W takim razie mógłby mi ktoś polecić wiązania FS do 400 PLN ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Union DLX Union Flite Drake Fifty Technine Union Contact Ew. tutaj masz Uniony też i jak znajdziesz sobie drugą osobę to zakupów to wyjdzie taniej. http://skateshop.pl/cat-pol-1037984393-Snowboard-Wiazania.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi