alexandra 0 Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 Hej Zamierzam sobie kupić deskę mam 168 cm wzrostu i ważę 65 kg, jeżdżę 3 sezony (z małą przerwą) ale raczej sobie radze co myślicie o tych deskach: http://global.burton.com/womens-boards-lux-snowboard/231562,default,pd.html?start=8&cgid=womens-boards albo: http://k2snowboarding.com/snowboards/fling w którą lepiej zainwestować? Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 w profilu napisałaś że preferujesz jazdę po stoku, a podałaś dwie propozycje desek freestylowych. Jeżeli chcesz pozostać przy jeździe po stoku, czerpać z tego frajde i rozwijać się cały czas to polecam poszukać czegoś am/fr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexandra 0 Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 hmm ... cóż w sklepach takie doradzają .... a może jakieś propozycje czegoś wartego polecenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszjadzia1 0 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 am/fr ciężko znaleźć... na stokach królują freestyle tyle, że są kupowane nieco dłuższe niż do snow parków, co do samych desek sie nie wypowiem, ale jeżeli chodzi o producenta osobiście brałbym coś k2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexandra 0 Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 właśnie mam podobne odczucia po maratonie sklepowym - głównie fs. Rozumiem ze na desce fs można spokojnie jeździć po stokach i tez mieć z tego fun ? Jaka jest różnic między deską fr/am a fs? I jeżeli dłuższa fs żeby jeździć sobie po stokach to ile mniej więcej dłuższą? A na sam koniec dopytam jeszcze o twardość / miękkość desek ? vel elastyczność w co najlepiej inwestować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 flex to miekość podawane są w zakresie od 1 do 10 im bardziej w góre tym deska twardsza a im bardziej w dół to mieksza :grin: a w co lepiej inwestowac to nie dokonca Ci mogę powiedzieć ale bardziej jestem przekonany do K2 odwiedz jeszcze proboarder tam znajdziesz tez fajne deseczki :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 zalezy do czego ta deska. Pipe twarde Boxy miekkie Dlugie loty srednio twarda Oczywiscie do tego dochodzi wiele innych czynnikow. Na desce FS mozna jezdzic po stokach i miec z tego fun, ba, mozna nawet probowac jezdzic poza trasa, ale to nie bedzie to samo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Nie wiem czy widziałaś ale Sapient ma kilka dobrych desek am/fr dla Pań, które nie zrujnują twojego budżetu : Sapient Solstice 2007 Sapient PNB 3 2008 Sapient PNB 3 2009 jeżeli tylko dobrze jeździsz to śmiało możesz zainwestować w którąś z powyższych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi