kudlaty 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 WItam jestem na etapie szukania nowego blatu. Mam 2 sezony przejezdzone na dosyc dlugiej desce - 165 - jak na mnie 180 cm, 75 kg. Smigam glownie po stokach, ale nie stronie od puchu, muld i hop. Dlatego myslalem o desce AM. znalazlem kilka desek na wyprzedazach o dl 157-159 cm jednak firm o ktorych nie za bardzo slyszalem, na necie informacje sa zdawkowe, Czy ktos zna moze firmy/modele: Option (model dufficy - wildcat; fortune) Sims (model: electroshock ; cipher water ; cipher land) Allian (model: life out white) Icon (model : danny wheeler) myslalem rowniez o voelkl dash lub spade, jednak sa one w cenach nieco wykraczajcych poza zalozony budrzet budrzet mam ok 700 zl na blat, z mozliwoscia lekkiego naciagniecia prosze o podpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Option to podobno spoko firma, Sims raczej niszowa. Pozostalych nie znam. Voelkle moge Ci polecic z czystym sercem tutaj masz cala game fajnych , tanich deseczek: http://proboarder.pl/s/0/12/0/0/0/0/0/0/1/deski/Sapient/0/0/0/0/0,0.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Moze warto dozbierac troche kasy i wziac deske Voelkl'a, bardzo dobry sprzet, albo poszukaj czegos z Sapienta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudlaty 0 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 dzieki za info, nie jezdze duzo w sezonie, tak ze 2-3 dluzsze wypady w gory dlatego nie chce pakowac zbyt duzej sumy w sprzet, ale pomysle nad voelklem. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 jak nie chcesz wydawac za duzo kasy to Sapient tez bedzie dobry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi