Konrad89 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Witam,mam do skomentowanie buciki firmy Nidecker :) Buty snowboardowe Nidecker Wykonane z wysokiej jakości skóry syntetycznej Ten freestyle'owy but daje Ci wsparcie potrzebne na snowparku oraz gwarantuje doskonałą amortyzację i ochronę przy upadkach System trzymania kostki 3D - bardzo efektywny, umożliwiający dobre unieruchomienie stopy i bardzo szybkie przeniesienie siły na krawędź deski Wyprofilowana, termoaktywna wkładka EVA z poprawiającym jakość jazdy systemem Support Shank Podeszwa o wysokiej przyczepności N7 z amortyzującą poduszką powietrzną Molded 3D Tongue - specjalnie wymodelowany język, dopasowuje się do kształtu stopy i ułatwia sznurowanie Zaczynam przygodę z Fs i zdaje mi się że na początek mogą być Pozdro:):) Dziękuje z góry za skomentowania :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 a link do butów? Mamy sie domyśleć jaki to model ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Jakiegokolwiek by nie podał, to i tak dolna półka. Jeśli dużo czasu będziesz spędzał z deską na nogach i zbytnio nie ograniczą cię fundusze, kup coś renomowanego producenta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 np. Salomon jest czolowym producentem butow. Mam nideckery i nie sa to najlepsze buty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad89 0 Napisano 5 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 A sorka że nie padałem modelu :Buty snowboardowe Nidecker Wi 09 NDK (black/white)A buciki kosztowały 350 zł jak co to nic straconego jak co to na nowy sezon co się kupi nowego. Czyli mam rozumieć ze kupiłem kupę mogłem dołożyć jakieś 300 zł i kupić co lepszego Ale jak na start nie są złe chyba.Dzięki za szczerość a tak na przyszłość w jakie buty zakupić tak do 700 zł do 800 zł oczywiście do FS:):)Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 Salomon Dialogue Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad89 0 Napisano 6 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2010 Ok:) dobrze wiedzieć już na przyszłość w co inwestować dzięki za skomentowanie i za dobre rady :)Pozdro:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2010 do 800 to znajdzie sie juz wiele butów roznych firm. Znajdziesz fajne buciki z Thirty Two, Celsiusa, Flowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad89 0 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Aha to fajnie to może w przyszłym roku coś sobie kupie :)jak co zawsze będę pytał was o opinie :)Dzięki pozdro :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi