Nowicjuszka 0 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 witam wszystkich możecie mi doradzić co początkujący snowbordziści mogą wybrać dla siebie będąc w Ustroniu? znajomi zaproponowali mi wyjazd z biurem podróży OIS na sylwestra do Ustronia ale nie wiem czy warto tam jechać, oni już dobrze śmigają na desce a ja nie chce siedzieć sama w domku.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 w ustronie jedyna godna polecenia góra to Czantoria ale to raczej dla już dobrze radzacych sobie na desce. Jest też jeszcze Poniwiec i tam jest łatwiejsza trasa, dosyć długa, z tym że jest tam wyciąg orczykowy. Innych wyciągów nie znam wiec sie nie wypowiem aczkolwiek sa też jakieś takie małe. No ale z Ustronia jest bliziutko do Wisły, a tam już jest zdecydowanie większy wybór. Dla początkujących polecam wyciąg Nowa Osada, krzesełkowy, łagodna , dosyć długa trasa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Bercik - wybieram się do ustronia w święta stad pytanie - czy jest tam szansa na fr? Jak ten nowy wyciąg ma trasę? (chodzi mi o możliwość zaskoczenia). Osobiście byłem tam ale jeszcze za sądów starego wyciągu i nie wiele pamietam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 hmm. wiesz.. zależy od ilości śniegu.. bo w poprzednim roku ze śniegiem w tym okresie było zbyt cienko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 dokładnie, zależy od warunków. Generalnie w Wiśle zazwyczaj lepsze warunki panują niż w Ustroniu, niby miejscowości położone blisko siebie ale jakoś w Wiśle zawsze więcej tego śniegu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Albercik Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 A ja czantorii nie polecam. Masa ludu i wąsko. Jak na taką stromizne to troche niebezpiecznie. Nową osade katowałem w zeszłym roku. W lato chyba coś z trasami tam robili ale pewności nie mam. Z ustronia do wisły podjedziesz pks-em za 2 zł. I nie polecam soszowa. Kanapa i w miare długie ale same muldy. A zrazili mnie jak w zeszłym roku na wieczornej jeździe waliły armatki tak że nic widać nie było, ludzie jeździli, a oni se ratrak wypuścili na stok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowicjuszka 0 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 hej, dzięki za pomoc, jakby co pojadę w okolice jeśli Czantoria mnie nie polubi:D, także do zobaczenia na stoku:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 hej, dzięki za pomoc, jakby co pojadę w okolice jeśli Czantoria mnie nie polubi:D, także do zobaczenia na stoku:) No to zapewne się jednak zobaczymy bo ja zaklepałem Ustroń też na sylwestra. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 jeszcze na Solisku jest fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 jeszcze na Solisku jest fajnie pracujesz na złotą łopatę odkopywacza/odkopywaczki starych tematów?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 hahaha:D pytasz, a wiesz:D :shock: hehe no możliwe możliwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Revo16 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 W tym roku polecam Cieńków w Wiśle:) Na Soszowie mały ruch muld nie ma trasy dobrze przygotowane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 polecam soszów byłem teraz 2 razy (ostatnio dzisiaj), sypało pół dnia super warunki, miliard śniegu, który wybaczał dużo błędów - jak na razie jeździłem tylko na lodzie. po za trasami jeszcze lepiej, z kumplem śmigaliśmy po lasach i na dziko pod wyciągiem w jeszcze większym puchu a ludzi z rana malutko, w południe trochę więcej ale i tak luźno /edit po dzisiejszym dniu zmieniłem w profilu skill z 5 na 7:), w sumie jeździłem dopiero na jednej czarnej trasie (parę razy), bo krótka jest i nie opłacało się, ale problemów nie sprawiała. po za trasami czuję się super. myślałem, że pójdę w fs, ale teraz bardzo ciągnie mnie do fr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi