Enter997 0 Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Witam. Chce sprzedać deske snowboardowa. Niestety jakis czas temu podczas transportu deski zgubiłem jedna z czesci wiazania. Wyglada to mnie wiecej tak : Jeden obrazek przedstawia wiązanie bez części o której mowa a na drugim jest zaznaczona czesc która zgubiłem. Jak nazywa się ten pasek i czy mozna go ewentualnie gdzies kupic , jesli tak to gdzie. Z góry dziękuje za pomoc ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Witam, szczerze to nie wiem jak ta czesc sie nazywa. Wydaje mi sie, ze nie da sie jej kupic, bo sklada sie na nia pasek, pompka i strap. Mozesz zapytac w jakims serwisie czy Ci to naprawia albo poszukac niekompletnych wazan na allegro. Jak sie myle to niech mnie ktos poprwi, pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Lub jakiś kontakt z przedstawicielem firmy,która zrobiła te wiązanie może z nimi coś takiego załatwisz.Kiedyś znajomemu się udało kupić ten pasek ale długo czekał coś ponad miesiąc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysticar 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Nie będę zakładał nowego tematu więc zapytam tutaj. Zgubiłem część widoczną na zdjęciu. Da się gdzieś to dostać? Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Zapytaj w serwisie może bedą mieli, a jak nie to kup jakieś wiązania na allegro przeznaczone na części Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mysticar 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 A będzie pasować jakiś zamiennik bez problemu z innych wiązań, bo moje to zwykłe Skipy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 musisz poszukać takich samych wiązań na allegro i tak jak mówi tosiek, kup jakieś części albo idź do serwisu i spytaj. Sądzę że w serwisach mogą mieć takie rzeczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 moga, ale nie musza. A z doswiadczenia wiem, ze nie wszystko bedzie pasowac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi