papix0 0 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Witam chce kupić deske i mozecie mi doradzic czy te wymiary deski będą na mnie dobre i czy opłaca sie kupić tą deske. moje dane: wzrost 184 cm,Waga 56 kg,numer buta 41http://allegro.pl/f-s-voelkl-spade-156-cm-super-cena-wyprz-i1288232165.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wildstrawberry 0 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Popraw link bo nie działa ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 31 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 bierz ta deske i przestan zakladac kolejne tematy, w ktorych pytasz o to samo w ten sam niezrozumiały sposob (brak interpunkcji i jakichkolwiek zasad) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papix0 0 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 No sory ale pytam sie i jeszce nikt mi nie powiedział jaki rozmiar dechy dla mnie nie moje wina że jestem amatorem i zaczynam i sie nie znam bo jedni mówią 160+ a inni 154 i sam juz nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipstein 0 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Kurde, ja też jestem początkujący, ale zadałem sobie choć odrobinę trudu żeby najpierw przeczytać poradnik: http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=225 Na każdym specjalistycznym forum coś takiego się znajduje, wystarczy poszukać i przeczytać zanim zacznie się zadawać stosy pytań ... niektóre po tysiące razy przewałkowane na forum. Jeżeli masz 184 cm wzrostu to deska około 160 cm będzie dobra (+- kilka centymetrów w zależności od stylu jazdy), jeżeli masz numer buta 41 to wide nie będzie Ci potrzebny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papix0 0 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Te poradniki mi nie działają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 31 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 jesli biorac pod uwage tylko wzrost to okolo 160, ALE - 2cm za styl i - 2cm za wage daje deske w okolicach 155-156. Do tego poziom zaawansowania, to jeszcze mozna odjac z dlugosci. P.S. Odpowiedz dostales juz WIELOKROTNIE! nikt za ciebie nie zdecyduje co sobie kupisz, nikt! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi