Szczychu 0 Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Witam Mam 177 wzrostu i ważę 66 kg. Posiadam deskę o długości 150 cm... za 2 tygodnie wybieram się na lodowiec i chciałem się dowiedzieć czy tak krótka deska nadaje się do zwykłej jazdy po stoku? Jakie są + i - takiej deski? Będzie się dało na niej jezdzić czy będzie bardzo ciężko? Czy może mam kupić nową deske? Jak tak to o jakiej długości ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 krotsza deska jest bardziej zwrotna, lecz mniej stabilna przy duszych predkosciach Na kazdej da sie jezdzic. Duzo zalezy od indywidulanych preferencji ridera, ja np wole krotsze deski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczychu 0 Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 Czyli jazda nie stanie się jakoś super trudna i dam radę na niej tydzień pojeździć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2010 spokojnie że dasz rade, nawet łatwiej bedzie Ci inicjować skręty, a tak już mój przedmówca powiedział przy dużych prędkościach decha może być niestabilna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczychu 0 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Mam jeszcze możliwość wzięcia od brata deski 162 cm... wydaje się ona być idealna, lecz jest okropna z wyglądu a moja jest świetna ale krótka. Co byście zrobili na moim miejscu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 3 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 deska brata jest dla Ciebie za dluga... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi