Piotrek0510 0 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Zakupiłem deskę voelkl : http://allegro.pl/voelkl-stroke-2011-najlepszy-zestaw-w-tej-cenie-i1282575144.html I zastanawia mnie jedna rzecz. Na ślizgu w miejscu liter po przejechaniu ręką czuć wgłębienia, napewno czarne ślizgi mają równ powierzchnię. Czy to ma jakiś wpływ na jazdę, a dokładniej jej prędkość? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Nazywa sie to faktura Ma na celu lepsze przyswajanie smarow oraz latwiejsze nabieranie predkosci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 A ja mały OT zrobię bo mnie zaintrygowało - czy ktoś zna miejscówkę pokazaną na tych zdjęciach w aukcji? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 A ja mały OT zrobię bo mnie zaintrygowało - czy ktoś zna miejscówkę pokazaną na tych zdjęciach w aukcji? Hintertux wg filmiku zamieszczonego w aukcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 A ja mały OT zrobię bo mnie zaintrygowało - czy ktoś zna miejscówkę pokazaną na tych zdjęciach w aukcji? Hintertux wg filmiku zamieszczonego w aukcji Dzięki, filmiku akuat nie oglądałem Patrząc na trasy to chyba musze się tam wybrać w tym roku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek0510 0 Napisano 26 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 Niestety Matzel to nie jest faktura, faktura z tego co wiem jest na całym ślizgu, a mi chodzi o to że po przejechaniu ręką czuć że te czarne litery są lekko wgłębione i czuć tam "ranty" i zastanawia mnie czy to tak powinno być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 26 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2010 juz rozumiem, ale odpowiedziec Ci na to nie umiem Moja dziewczyna w hi-endowym modelu Atomica (Model alibi, dostal good wooda), ma tak samo, wiec nie sadze by mialo to wplyw na jazde po przesmarowaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 ja mam sapienta evolution 2009(good wood)mam to samo tylko na całym ślizgu wiec nie wiem do konca co jest z twoją ale jesli naprawde ci sie to niepodoba to zapytaj w serwisie moze oni cos ci na ten teamat powiedza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 31 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 to co my mamy tasio to faktura Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi