straho 0 Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 Nie wiem czy byl juz taki temat no ale... :wink: Niech kazdy z was pisze po jednej przeszkodzie snowboardowej... No to ja zaczynam: 1. Wallride Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 a czemu po jednej? Lezacy narciarz (no offence) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 pub blisko wyciagu to zdecydowanie najciezsza przeszkoda 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 hahaha :grin: no niemusi byc po jednej, no ale wiecie takie przeszkody w snowparku :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 nie będę kopiował, więc kliknij tutaj, a znajdziesz dużo nazw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 Ja kiedyś jadąc szybko we mgle nagle natrafiłem na kijek narciarski leżący dość blisko na mojej trasie,który w piękny sposób przeskoczyłem,więc dopisuję: leżące kijki narciarskie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 stalowe linki pod wyciągiem krzesełkowym - nie wiem czy to były jakieś przewody, czy zabezpieczenie przeciwlawinowe ale wbicie się w nie nie byłoby miłe (we włoszech na takie coś natrafiłem) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 mały dzieciak jeżdżący jak petarda po stoku (bardzo nie przewidywalna przeszkoda), potrafi zaskoczyć od tyłu (bez podtekstów... to tylko dzieciak), no i dziki sarny i takie leśne zwierzątka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BiałyMiś 1 Napisano 16 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2012 stawiam na lezacego narciarza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 a ja bym dodał dzieci przejeżdżające przez snowpark które wjeżdżają jak gdyby nigdy nic, w najmniej spodziewanej chwili, i jadą pługiem przez cały snowpark (oczywiście między przeszkodami a nie na nich, nooo czasem na chopki wjeżdżają xD) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia1909 0 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 hahaha przeszkody z dzieci no no dobre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi