km4 0 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Pod lupkę weźmy dzisiaj te dwie jakże wspaniałe deski :mrgreen: Pytanko, która bardziej poradzi sobie w: - podszkoleniu stylu jazdy - jazdy po stoku - niewielkich wyczynach w snowparku Deskę wybieramy dla osoby średnio zaawansowanej, ważącej 53-56kg, mierzącej 177cm i stąpającej 42-43cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravennn 0 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 (...)Deskę wybieramy dla osoby średnio zaawansowanej(...) Sapient evolution to trudniejsza deska. Stroke jest polecany dla osób o mniejszym stopniu zaawansowania, oraz głównie dla tych którzy 'nie szaleją'. Evolution jest jednym ze sztandarowych modeli sapienta i cieszy się dobrą opinią. Jeżeli owa osoba nie czuję się na siłach aby stanąc przed Evolution to wybierałbym Voelkl, albo szukał dalej czegos z przeznaczeniem FS/FR. Edit: Myślę, że to może być pomocne. http://www.sklepsnowboardowy.pl/aktualnosci/4 i po chwili zastanowienia to nie wybrałbym ani Stroke'a ani Evolution, tylko szukałbym dalej. Jedna z desek jest głownie do rekreacji a 2ga jest deską Twardą i trudną, która owszem nada się do snowparku, ale myślę, że będzie przyjemniejsza przy szybkiej jeździe To tylko takie moje skromne zdanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 wszystko zależy do czego potrzebujemy deski. Jeżeli typowo do zabawy w parku to tutaj polecałbym Sapienta Evolution jeżeli bardziej stok to brałbym Voelkla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszjadzia1 0 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 pomyśl o wyższych modelach voelkla jak dash, spade czy dice. stroke to deska na której szybko nauczysz się podstaw, ale też szybko zacznie Cię ograniczać.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Sapient to deska dla bardziej zaawansowanych riderów, biorąc pod uwagę wymagania myślę, że lepszym wyborem będzie Voelkl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 podpinam się pod temat, i mam pytanie czy deska Voelkl Stroke o dł 164 cm nie będzie za wąska na mnie? długość wkładki 30,5 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 30.5cm to okolo rozmiaru 48, dobrze pamietam? Tak czy siak, deska bedzie za wąska. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 to jaką inną deskę w cenie do koło 800zł, pod ten rozmiar buta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 Salomon Ace Magnum z zeszlego roku kosztuje 899. Jesli bywasz w wawie to zapraszam do sklepu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2010 hmm no nie bywam akurat w warszawie :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 To może Head Matrix wide? na początek powinien być ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszkar 0 Napisano 16 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 a jest on w ogóle gdzieś dostępny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi