PŁATEK 0 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 Ponoć w Szczyrku sypie, gadałem ze znajomą i mówiła, że możliwe że w weekend już pojeździ pozazdroscic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2010 wątpie:P w weekend ma być 15 stopni i piękne słońce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 Nie ma szans, śnieg owszem był, ale najwyżej tyle żeby zrobić z niego bałwana Myślę, że jeszcze z miesiąc trzeba będzie poczekać na otwarcie wyciągów, chyba, że nastąpią nagłe śnieżyce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2010 ja tez mysle ze otworza dopiero pd koniec listopada jak dobrze pójdzie chyba ze walnie sniegami to szybciej na co bardzo licze bo na podkarpaciu jescze nie padał (( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2010 tasio 23, a skad dokaldnie jestes ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dombek100 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Osoby związane z tematem, jak wyglądaja dziś warunki narciarskie w Szczyrku? Czy jest odwilz? Mam straszną ochotę jechac na weekend, ale nie chce się tłuc 400 km w jedną strone jak ma być czynna tylko Golgota Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Cały kompleks Czyrna-Solisko nadal nieczynny, łącznie z Golgotą Jak jest mróz to armatkują stoki, śniegu przybywa. Może w weekend już coś otworzą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravennn 0 Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Byłem tam dzisiaj. Masakra. Warunki okropne. Binkula i Golgota nieczynne. Czynny tylko główny wyciąg krzesełkowy na skrzyczne. Przy czym po 13 go zamknęli ze względu na złe warunki pogodowe. U góry jeszcze jakos dawało rade jeździc, ale podczas zjazdu juz na sam dół ogień totalny. Nie wiedzialem jak jechac zeby mi cos z deski zostało. Wszędzie trawa i kamienie. Nie polecam. Edit. Zamknęli tylko 2gi odcinek. ten górny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Jeszcze jest za mało śniegu trzeba poczekać z jazdą do stycznia Ze strony GAT-u wynika, ze otworzyli suche, czyrną i hale skrzyczenska szkoda, ze wypłata dopiero 10--ego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Dzisiaj kumple byli i podobno śniegu bardzo dużo, warunki niezłe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 A ja byłem w niedzielę i muszę powiedzieć, że warunki dobre na Golgocie i Suchym, w lesie też sporo napadało (z tego co widziałem, bo byliśmy tam dopiero po 16). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EVEREST 0 Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Rozpowszechniam bo wiadomości cieszą wszystkich kochających zimę: http://szczyrkowski.pl/ Ja już doczekać się nie moge! Pozdrawiam, Magda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 publikowaliśmy już ta informację na łamach portalu. Sam jestem ciekawy jak to zafunkcjonuje w tym sezonie i trzymam kciucki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EVEREST 0 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Info na stronie portalu oczywiście widziałam. Mam nadzieję, że się rozkręci! Strasznie lubię Szczyrk i wszystkie trasy na Małe i Duże Skrzyczne i Juliany. Aż serce się kroi jak się marnują. Więc tylko góry śniegu sobie życzmy tej zimy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Witam mam pytanko jak wygląda sytuacja w szczyrku? Interesują mnie wyciągi na Skrzyczne i niebieski trasy :razz: bo na Żarze dziś był tylko czynny orczyk do 18 a ja chciałem pośmigać na karnet wieczorny i przyjechałem o 17 koleś skroił mnie za parking nie dał paragonu i zniknął a w kasie gość mnie poinformował że dziś już nie ma sensu nawet na górę jechać i tyle z tego miałem że przejechałem :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Cześć, wiadomo mi, że Dziś ruszył także wyciąg krzesełkowy na Skrzyczne w Szczyrku - ale tylko do połowy stoku. [ Dodano: |15 Sty 2012|, o 23:10 ] wampir1988 jak wygląda sytuacja na Stoku na Górze Żar? mógłbyś opisać? są warunki odpowiednie? ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Nawet nie wjechałem na górę kolejką bo gość w kasie powiedział że już nie ma sensu bo mało czasu ale od wtorku ma ruszyć ta długa trasa z tego co widziałem to armatki pracują pełną parą. Poza tym na górze było 30 cm śniegu i warunki bardzo dobre tyle mi kumpel powiedział. :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 No to dobrze się składa, bo czas się tam wybrać bo wcześniej chyba było tylko czynne do połowy co nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Nawet nie bardzo do połowy bo ten orczyk tam jest krótki :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Szkoda, no ale cóż... poczeka się do wtorku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 na SONie b dobre warunki byly w weekend na freeride tez ;p na trasach b duzo sniegu, ale na samej gorze na malym skrzycznym strasznie przewiane i miejscami lod, na golgocie na samym dole miejscami kamienie, natomiast juz np na kazdej trasie hali posredniej warunki jak najbardziej dobre i godne polecenia wybieramy sie ze znajomymi na weekend od 20go do 22go do szczyrku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 No jeszcze tak idealnie widzę, że nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 a byles? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 tak byłam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 nie zwrocilem uwagi na plec ;p bylem teraz na weekend i jak dla mnie zajebiscie, duzo puchu w lesie, trasy na hali skrzyczenskiej dobrze przygotowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi