x-men 0 Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 W zieleńcu powstaje nowy snowpark na stoku nr 7 . W snowparku znajdować się będzie: -tor ski/snowcrossowy o długości 540 metrów -skocznie o różnej skali trudności -butterboxy -boxy -raile wizualizacja i zdjęcia z placu budowy http://www.snowboard.360mag.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3209&Itemid=2 Poprawilem link - Matzel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 chyba cos z linkiem nie tak, albo u mnie cos nie dziala... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x-men 0 Napisano 14 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 sprawdziłem i działa! http://www.snowboard.360mag.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3209&Itemid=2 [ Dodano: 14 Październik 10, 21:18 ] www.360mag.pl- tam jest info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 Wyśmienicie! Szkoda tylko, że dojechać tam z Wrocławia, to prawdziwe utrapienie. Jeden wypadek i stoi się godzinami. Stałym bywalcem raczej nie zostanę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x-men 0 Napisano 15 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 czami zdarza się tak ze droga do Zieleńca zostaje zablokowana ale to sporadyczne przypadki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 Nieźle się prezentuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x-men 0 Napisano 15 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 Tez mi sie podoba! Po roku przerwy istnienia snowparku w zieleńcu w końcu jakiś fajny projekt. Juz nie mogę się doczekać kiedy ekipa odpali ten park!!! W końcu na tym stoku za stawiałem stawiałem swoje 1 kroki freestylowe. Snowpark został zaniedbany i projekt umarł śmiercią naturalna! W kolejnych latach pojawiła się fajny park Villagepark prowadzony przez "STACHA" ale obecnie po tym parku zostały tylko zdjęcia! Mam nadzieje ze ekipa ogarniaczy podejdzie do tematu profesjonalnie i zrobi z tego fajne miejsce na mapie polskich snowparkow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi