PŁATEK 0 Napisano 12 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2010 Muszę w tym sezonie zmienić rękawice i zastanawiałem się nad: http://supersklep.pl/c11-rekawice/i70047-rekawice-snowboardowe-burton-wi-10-profile-glove-blto-gry-jahlous-stp tylko nie wiem jak jest z rozmiarówką, nie znacie może jakiejś strony z rozmiarami rękawic? Wydaje mi się, że M'ki będą dobre. Poza tym jaka jest wasza opinia na temat w/w rękawiczek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 12 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2010 Idź do jakiegoś sklepu,i poprzymierzaj rękawice burtona. wybierz rozmiar który Ci odpowiada tam w sklepie,i potem taki wklep w supersklepie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 Tutaj masz informacje na temat tych rękawic, prosto ze strony Burka. Kliknij na "size chart" tam podają wymiary w [cm] dla każdego rozmiaru. Uważam jednak, że ADM ma rację, bo najlepiej przymierzyć rękawice w sklepie, a później, jak będziesz wiedział jaki rozmiar jest dla Ciebie dobry,zamówić w sklepie internetowym. Jeśli chodzi o opinię, odsyłam do tego! tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
km4 0 Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 na tej stronie miałeś obok wybrania rozmiaru do kupna tabelkę z rozmiarami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 rękawice bez szału że tak powiem dosyć cienka rękawiczka, a jeżeli się uczysz jeździć to szybko przemoknie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 A co powiecie na te: 1 2 3 ? Budżet waha się około 150 zł. +/- 20 zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 1 spoko 2 spoko 3 spoko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 Ale czy nie będa przemakały i czy nie będzie mi w nich zimno? EDIT: zamówiłem nr 1. w innej wersji kolorystycznej, zobaczymy jak to będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 nie powinny przemakac, ale to czy Ci bedzie cieplo, ciezko powiedziec. To zalezy od wielu czynnikow ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi