tasio 23 0 Napisano 11 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2010 siemka! Jak w temacie chcę się zapytać co sądzicie o tej miejscówce (jak wam się jęździ i katuje deski w parku itd.) Osobiście byłem na tym wyciągu kilkadziesiąt razy i bardzo mi sie podobało w szczególności duży park chyba jedyny na podkarpaciu :?: wiec nie żałujcie i piszczie ps. tutaj link http://www.kiczerapulawy.pl/snowpark.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Co prawda odkopię trochę ale w tym dziale to dozwolone chyba Byłem 2x tam, obsługa miła, warunki dobre. Ceny też mają niezłe. W tamtym rejonie faktycznie nic za bardzo lepszego nie ma. Ogólnie polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 4 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Powiem szczerze jedyny warty wyciąg w mojej okolicy to był mój pierwszy stok uczył mnie jeździć mój brat na początku nie było łatwo kilkadziesiąt metrów na oślej łączce i do góry na nogach i tak parę razy. Później to już jakoś jeździłem liściem Byłem też później na Magurze na otwarciu 10 wyjazdów 1 zł co zrobiło ładną reklamę kolejki ... że aż wyciąg zatrzymywali. Dla mnie jako początkującego nie był to łatwy stok. Dlatego jak ktoś dopiero co zaczyna to Puławy to świetna miejscówka. Gorąco Polecam :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi