kiler129 0 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2010 Witajcie! Postanowiłem kupić sobie drugą kurtkę na deskę. Jestem niestety dość wysoki (193cm) więc wybór nie jest taki łatwy Wstępnie znalazłem dwie: http://www.360sklep.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,17594/category_id,51/manufacturer_id,3/option,com_virtuemart/Itemid,2/vmcchk,1/ - fajna z wyglądu i nie noname, widział ktoś w rozmiarze XXL? http://supersklep.pl/c4-kurtki-snowboardowe/i56224-kurtka-snowboardowa-coalition-cltn-wi-09-bombardier-szary - niestety ta jest troszkę zbyt mała (tak mi się bynajmniej wydaje) Limit ceny jaki sobie dałem to ok. 300zl .. no może 350 Czy macie jakieś propozycję? Z góry dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2010 Coalitiona od razu sobie odpuść, a jeśli chodzi o kurtkę Ride to za tą cenę parametry są bardzo fajne tutaj moja propozycja Burton , rozmiar XL na pewno będzie ok ed. A te kurtki Ride`a się nie podobają? 1 2 3 czy myślisz/wiesz, że rozmiar XL będzie za mały? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 10 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2010 Burek fajny ale na styk dosłownie na mnie - obawiam się że może być przy mały a ja raczej wolę "team fit" czy jak kto woli na mudżyna :mrgreen: Ta zielona i biała rida są fajne chociaż wole jaskrawe kolory :wink: Swoją drogą dziwi mnie, że mam problem z ciuchami na snb - widziałem bardziej postawnych riderów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 11 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2010 Ja mam 180 wzrostu ale rozmiar L Burka miałem po kolana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 11 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2010 Tą kurtke Ride zieloną zamówiłem rozmiar XL mam 192cm i była po kolana,rzeczy na deskę mają to że są duże,także chyba Lka była by dobra. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 20 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 Zamówiłem, dostałem i jestem zadowolony Jest ciepła i faktycznie duża - sporo większa niż to wynika z tabelki rozmiarów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi