PŁATEK 0 Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2010 Posiada ktoś to na komputerze? Ewentualnie jakiś link do ściągnięcia byłby bardzo mile widziany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2010 Ja mam. ;] Ale.... tu mozesz obejrzeć http://www.meptv.net/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2010 Gdzie? nie umiem tam znaleźć. :/ Ale i tak wolałbym mieć to na kompie, zgrać sobie na PSP czy coś i oglądać 'w trasie', więc jeśli byłbyś tak miły i wrzucił na jakiś serwer byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 przecież podałam link ;pPrzyznam że nie chce mi się upowac, bo gdzieś jest na pewno, ale jutro to ogarnę .. Znaczy.. Później Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
km4 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 Ja mam. ;]Ale.... tu mozesz obejrzeć http://www.meptv.net/ Można rzeczywiście. Wystarczy kliknąć w centralny "obrazek", który pojawia się w "tabeli" pod menu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 więc jeśli byłbyś tak miły i wrzucił więc nie trafiłeś z płcią nevermind... a szczerze to też nie wiem gdzie jest 'Ready To...', bo dłuższa produkcja , jaką widzę na stronie, to Magic Moments ...chyba że to to samo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 więc jeśli byłbyś tak miły i wrzucił więc nie trafiłeś z płcią nevermind... a szczerze to też nie wiem gdzie jest 'Ready To...', bo dłuższa produkcja , jaką widzę na stronie, to Magic Moments ...chyba że to to samo No nie to samo, a fakt, mogłam się pomylić, bo nie patrzyłam, co to ;p http://www.megaupload.com/?d=I7WK332Z macie i zacieszajcie z tego wszyscy ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 więc jeśli byłbyś tak miły i wrzucił więc nie trafiłeś z płcią nevermind... a szczerze to też nie wiem gdzie jest 'Ready To...', bo dłuższa produkcja , jaką widzę na stronie, to Magic Moments ...chyba że to to samo Nie zwrociłem uwagi, przepraszam, nevermind Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 Wybaczam ;p ps. gdzieś jest klikacz "pomógl" :-D ej raz wystarczy ;p Punkt odjety bo dodany dwa razy za ten sam post :twisted: - KortneYOs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 a ktoś już pobierał? bo napisało mi, że plik chwilowo niedostępny to się później spróbuję... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PŁATEK 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 a ktoś już pobierał? bo napisało mi, że plik chwilowo niedostępny to się później spróbuję... ja pobrałem i wrzuciłem na vimeo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2010 kortne - no no - sprawiedliwość musi być ;DMnie też tak napisało, ale wystarczyło odświeżyć stronę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 ja znam banalny sposób na ściąganie filmikó :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi