tosiek 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Witam W najbliższym czasie zamierzam kupić sobie spodnie snowboardowe, póki są jeszcze fajne promocje. Mam kilka propozycji ale chce poznać Wasze zdanie, ponieważ czytałem gdzieś, że "membrana membranie nie równa". Jedyne ograniczniki to kolor, musi być jasno zielony oraz cena max 400zl, więc jeśli macie jakieś inne propozycje to chętnie zobacze. To moje propozycje: burton society (margarita green) rip curl 686 coalition - czy jakość jest wystarczająca? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 686 albo burki. Do Coalitiona zaufania nie mam, rip curl maja tylko 5k wodoodpronosci, burki w sumie tez, ale podobno ich membrany sa magiczne w kurtce 686 sam jezdze i jestem zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Razem z Flajem (?) będziecie w tych wdziankach wyglądać jak soczek marchwiowy kubuś :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 @matzel właśnie nad tymi dwoma się zastanawiam - wiadomo renoma firm robi swoje @nevermind tylko, że ja będę smakiem kiwi a Flaju marchew 100% ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 6 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 z Flajem (?) tak.. odmienia się Razem z Flajem (?) będziecie w tych wdziankach wyglądać jak soczek marchwiowy kubuś :mrgreen: ale taki soczek to byś sobie wypiła:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 nie offtopowac Rip Curl to rowniez dobra firma, lecz 5k na spodnie to moim zdaniem malo. Polecilem burka jedynie z powodu "magicznych membran" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 6 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 nie offtopowac przepraszam Polecilem burka jedynie z powodu "magicznych membran" i z tego, co przed kupnem swojej się dowiedziałem, to też o tych Burtonowskich membranach. Bo generalnie chciałem coś od 10k/10k. Tylko w sklepie polecili mi tę kurtkę, bo 5k Burtona jest zdecydowanie lepsze od 5k "gorszych" firm. Może nie jest to porównywalne z 10k, ale wiem (od koleżanki), że Burton wytrzymuje naprawdę dużo. Dużo zależy od tego, czy lupisz siedziec na śniegu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 13 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 Ok, spodnie Burka zamówione, teraz tylko czekać na kuriera Czy wie ktoś jak duży jest rozmiar L ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 13 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 dosyć szerokie, jak na "L", ale da się w pasie sciągnąć trochę. długość.. na moje 183cm idealne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 Szerokie mają być Ważne żeby w pasie nie były za duże, dzięki Flaju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 14 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 szerokie w pasie właśnie:P ale nie jakies super szerokie. Poza tym weźmiesz pasek i będize git. a jak już zamówiłeś to bułka po obiedzie [albo coś innego.. nie znam się na przysłowiowych sprawach:) ] Musztarda ? - Matzel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi