Zevi7 0 Napisano 9 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2006 Witam! Na wstępnie powiem, że jestem początkujący (i dlatego właśnie piszę). Kupiłem sobie cały sprzęt (użwyany) - osobno deskę, osobno wiązania i osobno buty. Gdy zacząłem przykręcać wiązania pojawił się problem, ponieważ żebym nie wiem jak mocno przykręcił to i tak wiązania można obracać o 360 stopni. Teraz pytanie do was: 1.Czy jest to spowodowane tym, że wiązania są do...? - jeśli tak to co z nimi zrobić (sprzedać na części?) 2.Wiązania nie są kompletne? np. czy pod wiązaniami powinny być jakieś podkładki czy coś w tym rodzaju? - jeśli tak to czego może brakować i gdzie to kupić? 3.Coś innego jest nie tak? - jeśli tak to co? P.S. Czy jeśli kupię nowe wiązania to będę mimo wszystko trzymały się deski jak należy? Proszę o szybką odpowiedź (chociaż patrząc na prognozę pogody nie musicie aż tak się śpieszyć :mrgreen:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2006 wiązania można obracać o 360 stopni?!?! to nie zabardzo jeśli przykręciłeś je na wszystkie 4 śrubki to jest nie możliwe przynajmniej tak mi sie wydaje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2006 hmmmm no w normalnej sytuacji gdzie wiązania są maksymalnie jak się da dokrecone takie coś nie powinno mieć miejsca i teraz jakby ciężko cokolwiek powiedzieć. Jakbyś mógł to zrób jakąś fotke tych wiązań , deski z wiązaniami :neutral: no bo teoretycznie mogłyby się obracać w przypadku kiedy masz za długie śruby ale to byś widział bo by wystawały albo w przypadku kiedyząbki na tych dyskach za pomocą których przykręca się wiązania są objechane ..... nic innego nie przychodzi mi do głowy....jakbyś mógł to zrób jakieś foto i podeśli je tutaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zevi7 0 Napisano 9 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2006 kręcą się o 360 stopni, ponieważ kółka w środku wiązania są przykręcone (i kółko siedzi w miejscu) a kręci się cała reszta wokół kółka (jak naładuję akumulatory to może zamieszczę pare zdjęć i przedstwieće problem graficznie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 10 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2006 No wydaje mi się, że wiązania są do wymiany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2006 też mi sie tak wydaje bo z tego co napisłeś to by wynikało że te ząbki na dysku lub w wiązaniach są objechane do zera.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 a może wystarczy kupić nowe dyski a nie całe wiązania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S(now)bastian 0 Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 a może wystarczy kupić nowe dyski a nie całe wiązania To musiałbyś zobaczyć czy na samych wiązaniach nie są "objechane" ząbki... Jeżeli nie to musisz dokupić odpowiednie dyski tak żeby się dobrze składały z wiązaniami... Tylko nie wiem czy same można jakoś dokupić, może w jakimś serwisie... A jeżeli na wiązaniach ząbki są zniszczone to już nic nie poradzisz musisz skombinować nowe wiązanka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 3 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 wiesz moim skromnym zdaniem lepiej Ci będzie kupić wiązania(nie muszą być nowe)-ale pamiętaj żeby je sprawdzić przed zakupem:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi