tasio 23 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 siemano! znalazłem kurtke firmy NEFF http://supersklep.pl/c4-kurtki-snowboardowe/i72169-kurtka-snowboardowa-neff-wi-10-jawbreaker-black i chciałbym sie zapytać jakie jest wasze zdanie na temat tej kutrki czy bedzie w niej zimno czy nie i takie tam .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 Jeśli chodzi o parametry to rewelacji nie ma 6000/6000. W tej cenie możesz znaleźć coś lepszego , chyba że chodzi o krój i grafikę (te materiałowe ściągacze mnie nie przekonują), a co do samej kurtki to mi się nie podoba ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 mam identyczne zdanie co tosiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 Kup kurtkę o lepszych parametrach, przyślij mi, a ja zrobię jej ten farbowy wzorek Będzie cieplejsza i oryginalniejsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 A czy to musi być kurtka w jakimś określonym kolorze, wzory itp? Jak tak to powiedz co Cię interesuję, a ja podeślę kilka propozycji (mam wolne i się nudzę ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 Ej, odbierasz mi robotę! ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 Chcę w końcu dostać pierwsze "pomógł" ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 Ja mam trzy nie pamietam za co, ostatnie troche wyduszone ale średnio jedno rocznie :D Szkoda, że nie ma takich za spamowanie - wygrałabym w ilości narazie Ci sie udaje - Matzel zawsze mi się udawało status "friend" zobowiązuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 5 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 hah dokładnie, dobra skończmy te pogaduszki tutaj bo zaśmiecamy koledze temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Kurtka którą tutaj zaproponowałeś wykonana jest z materiału Softshelll, nie wiem czy wiesz jak ten materiał wygląda ale to nie jest taki "śliski" materiał jak jest w przypadku większości kurtek. Moim zdaniem w samym softshelu może się dobrze jeździć ale w cieplejsze dni, na dużym mrozie to raczej można zmarznąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 dzieki wszystkim za odpowiedzi kumpel się chciał dowiedziec bo był zainteresowany mi sie bardziej podobaja kutrki session,DC,foursquare,burton,volcom,planet earth a przy okazji moze znacie jakies modele kurtek tych firm które nie sa ciezkie bo ostanio miałem kurtke z roatate 180 jezdziłem w niej 3 sezony ale ciezka była i malo swobody w niej czułem kutrki w cenie max do 500 zł jakies lekkie piszcie jakie wy modele macie moze mnie zainteresuja :D :D :D :cool: [ Dodano: 6 Październik 10, 14:36 ] o jeszcze 686 kutrki tez fajne robi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 6 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 W tej cenie masz już duży wybór dobrych kurtek. Poszukaj w tym albo w tym sklepie. W tym drugim są przecenione kurtki Burtona. Szukaj z parametrami powyżej 5000/5000. W razie jakichkolwiek pytań pisz - chętnie pomogę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi