emergency13 0 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 siema ;] ma pytanie.. jak to jest tak na seryo xd mam 172 cm wzrostu i kupilem deche Raven Scull 08/09 160 cm .. niby troche duzo jak na moj wzorst ale 'wiem' ze jeszcze podrosne. waze cos kolo 78 kg. moje pytanie brzmi : czy bardzo ale to bardzo trudno i inaczej sie jezdzi na dluzszych dechach bo zwykle w wypozyczalni dostawalem krotsze.. powiedzcie no xd bo sie sam boje co bedzie w sezonie xd deska jeszcze nie smigana i nie wiem czy to bedzie meczarnia czy sie bedzie dobrze jezdzilo.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 a kto Ci doradzil ta deske? Na poczatku moze byc ciezko, jak sie przyzwyczaisz bedzie latwiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 Jesteś optymistą, co zakładam, bo myślisz, ze jeszcze urośniesz, więc: będzie super! A tak poważnie... jak się uprzesz, to jasne, można na tym jeździć, tylko czemu chcesz się męczyć ze zbyt dłuższą deską? Niczego Ci to nie ułatwi, a przeciwnie na pewno. Ja mam niewiele mneij wzrostu, deskę któtszą o 10 cm i uważam, ze jakby miała ze 2 mniej, to byłoby jescze lepiej. Moim zdaniem, jeśli masz taką możliwość, to zamień ją, chłopcze, na krószą. Będzie Ci łatwiej, wygdodniej, mnej się namęczysz. Poczekaj jeszcze aż ktoś mądrzejszy się wpowie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 nie ma co tu dopowiadac. NVMND powiedziala juz wszystko na ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 :mrgreen: kliknij "pomógł" - będę z siebie dumna xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emergency13 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 no jasne ze klikne xD ;P prosze ;] [ Dodano: 5 Październik 10, 19:21 ] problem w tym ze nie moge wymienic.. eh. jakos to bedzie xd noo niee ?? A no jakos to bedzie - Matzel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 8 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2010 a kto Ci doradzil ta deske? Na poczatku moze byc ciezko, jak sie przyzwyczaisz bedzie latwiej Matzel - myślę że ta firma to loteria, niektórzy chwalą/inni narzekają. Na pewno przyciągają grafikami, gdyż podoba mi się wiele z nich. Mówiąc loteria miałem na myśli komentarze np twój a mojej kuzynki która zadowolona jest bardziej z Reavena którego kupiła rok temu niż z District Rossiego . Myślę że w kategorii cena/jakość gdy DOBRZE trafisz, to będzie ktoś zadowolony ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi