straho 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Czesc.. chcialem sie dowiedziec jak nazywa sie ta przeszkoda.. i czy ma wogole jakąs nazwe... w 1.04, 6.35 do 6.42 w tych minutach tego filmiku jest ta pszeszkoda A tak wogole to calkiem fajny jest ten snowpark... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 hym.. rura ;D? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 ja bym to nazwał grubo rura heh....wiem wiem suchar ale co tam.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Ta przeszkoda nie ma nazwy. Nazywa się ją czasami fat rail :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 przeszkoda nazywa się "pcv do kanalizacji zewnętrznej". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 mój drogi kolego to jest rura ściekowa w Praktikerze i Castoramie w taką da się zaopatrzyć, na allegro patrzyłem niema :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi