michalphehe 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 BTM-back to morrow co sądzicie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 jakis link ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalphehe 0 Napisano 2 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 http://www.snowboard1.pl/snowboard-btm-project-rainbow/d-76803-c-928/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 gdzies widzialem ta deseczke... wyglada na solidna. Nie jestem jednak pewien ;P Jesli prawda jest, ze rdzen jest w 100% drewniany, to za ta cene mozesz ja spokojnie brac Ale na stronie im sie chyba cos z rozmiarowka pomylilo (wedlug nich do FS trzeba dluzszych desek niz do FR ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalphehe 0 Napisano 2 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 cena spoko ale jestem ciekawy o co chodzi z rozmiarówką wiązań na tej stronie bo bp k 2 i nidecker rozmiarów mnie ma i nie wiem jak to sprawdzić :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Rozmiary butów do wiązań najlepiej sprawdzić na www producenta. p.s. Trzymaj się zdala od wiązań Nideckera. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalphehe 0 Napisano 3 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 a k2 ????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 p.s. Trzymaj się zdala od wiązań Nideckera. Czemu aż tak źle? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 K2 nie są złe chociaż to i tak nic świetnego. Prościej byłoby gdybyś powiedział budżet na sprzęt @nevermind - Ta firma to typowy low-end i widziałem na własne oczy połamane wiązania tej firmy podczas jazdy mojego kumpla - mało ostrej jazdy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalphehe 0 Napisano 3 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2010 Chciałem kupić w tym sklepie powyżej, (link) ale mój budżet to ok 1000 zł niestety z butami i miałem nadzieję, że to jescze na kask wystarczy :mrgreen: [ Dodano: 3 Październik 10, 13:41 ] wchodzą w gre wiązania dub head Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi