straho 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 Chcialbym wiedziec czy istnieje jakies pismo snowboardowe które mógł bym kupic w kraju... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 idziesz do empiku i masz 10 do wyboru. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 2 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 serio...?? ok wielkie dzieki... [ Dodano: 2 Październik 10, 11:20 ] no a tak dokladniej jakies np. ich nazwy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 serio...?? ok wielkie dzieki... Spoko. kurde człowieku, skoro wiesz, że są, to po co pytasz o ich istnienie. i jednocześnie jak wiesz że są, to jaki masz problem przeczytać jak się nazywają? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 2 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 no raczej nie wiedzialem ze istnieje dlatego zapytalem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 ja zadnego miesiecznika czy cos nie znam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 http://www.mediabuy.pl/prasa/Snowboard/ Jak będę w empiku i mi się przypomni, to specjalnie dla Państwa pójdę i je spiszę. >.< Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
km4 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 no to prześlicznie z Twojej strony :wink: ja tak samo nic nie widziałem w empiku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2010 1 mam lepszy empik 2 przed wami chowają 3 nie no, urojeń jeszcze nie mam... 4 źle szukacie? niepotrzebne skreślić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2010 http://www.e-snowboard.info/magazyny-snowboardowe-linki.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2010 jemu chodzilo o takie papierkowe pisemko ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2010 z krajowych gazet to jest tylko Magazyn Dla Snowboardzistów (MDS) - 3 albo 4 numery w każdym sezonie, jest jeszcze PKS ale to jest katalog snowboardowy wydawany co sezon. W empiku można dostać jeszcze jakieś zagraniczne pozycje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straho 0 Napisano 13 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2010 ok dzieki, a to w jakich miesiącach te gazetki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi