michalphehe 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 :shock: Dlaczego rayen uważany jest za złą firmę skoro podobno są one z tej samej taśmy co nitro ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 masz na mysli Ravena? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Bo drewniane rdzenie, to oni widzieli tylko na filmach. Końcem ubiegłego roku producent zastrzegał się, że nowa linia posiada już pełne drewno. Nie widziałem, nie wiem i nie mam zamiaru sprawdzać. Jak widać marketing robi ludziom wodę z mózgu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalphehe 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 tak ravena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x-men 0 Napisano 14 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 jeśli jesteś początkującym snowboardzista a twoje wyjazdy na deskę będą sporadyczne(i nie chcesz wydać dużej kaski za sprzęt) to jak najbardziej polecam taki sprzęt! Szkoliłem młodzież jeżdżąca na tych deskach i na początek przygody ze snowboardem jest to wystraszając sprzęt do robienia progresu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi