tasio 23 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 witam ! chciałbym sie dowiedzieć gdzie se mierzy szerokość w tali bo znalazłem na jednym forum ze mierzy sie na srodku deski ale chciałbym sie jeszcze tutaj zapytać :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 szerokość w talii mierzysz na środku deski wiec dobrze przeczytałeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaman-snowboard 0 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 witam ja bym powiedział że w najwęższym miejscu... w większości jest to pewnie środek deski ale to zleży jak go definiujesz? środek odległości miedzy zwenętrznymi/wewnętrznymi insertami, środek odległości miedzy ustawionymi wiązaniami? marker producenta gdzieś na desce? najwęższe miejsce deski? przepisy FIS dla dyscyplin alpejskich (nie wiem jak SBX czy freestyle) określają minimalną szerokość deski w zależności od długości (powyżej i poniżej pewnej długości). temat nie jest aż tak oczywisty jakby się wydawało... sam muszę doczytać w ICR... pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi