Murzynq 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Witam chciałbym kupić na ten sezon nowa kurtkę oczywiście na deskę jak i na co dzień do chodzenia.Chodzi mi o jakąś ciepła kurtkę jakiejś porżądnej firmy,aby wytrzymało ten rok czy dwa.Kurtki mogą być z poprzednich sezonów nie muszę mieć jakiś tam nowości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 5k/5k i wzwyz. jesli chodzi o parametry. Jak Ci sie jakas spodoba daj link a my ja ocenimy. Nikomu sie nie bedzie chcialo wstrzeliwac w Twoje gusta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Szybka podpowiedź: raczej nie szukaj wśród kurtek typowo narciarskich - takowe posiadają kiepskie membrany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2010 5k/5k i wzwyz. jesli chodzi o parametry. Jak Ci sie jakas spodoba daj link a my ja ocenimy. Nikomu sie nie bedzie chcialo wstrzeliwac w Twoje gusta Moja obecna kurtka ma właśnie takie parametry i jest dobrze,ale niestety szwy na niej nie dały rady.Jak na mój pułap cenowy mogę pozwolić sobie tylko na CTLN i na jakieś okazje typu Burton,Protest,686.O Coalition nie chodzą dobre opinie także nie wiem czy jest warto w to inwestować aby po jednym sezonie gdzieś coś puściło.Chodziło mi o podanie jakiś propozycji kurtek,polecenie którejś.A potem bym mógł sobie sam wybrać,nie każdy ma taki sam gust ale może mieć podobny.Niżej kilka propozycji,jeszcze postaram się podnieść mój budżet do 400zł. http://supersklep.pl/c4-kurtki-snowboardowe/i48779-kurtka-snowboardowa-burton-st-wi-09-ronin-als-flank-bright-white Tylko mam pytanie orientuje się ktoś czy są inne kolory tej kurtki bo spodnie na deskę mam szare,i to by mogło trochę nie pasować. http://supersklep.pl/c4-kurtki-snowboardowe/i65697-kurtka-snowboardowa-protest-wi-08-slug-672472-163-brown Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Moze nugget (czeska firma, jakosci Burka) ma cos tanio (jak wchodzili na rynek, to mieli ;P). 686 moge Ci polecic po (chyba) dwoch sezonach jedynie mi sie, jeden rzep delikatnie odpruł i sznureczek od jednego suwaka sie porwal ;p to wszystko ;p tylko nie wiem czy po dwoch czy trzech sezonach... nie moge sobie przypomniec ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Dodam może apropos 686 - baaaaardzooo łatwo jest trafić na podróbki nie do odróżniania sprzedawane na allegro a ściągane z UK! Dwie identyczne kurtki - moja i znajomego. W obu jest idelnie ciepło i nie przemakają. Różnica polega na tym, że moja wyblakła z czarnego na brązowy :sad: Nie dałem za nią dużo jednakże i tak szkoda, że to fake ... więc be warned! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 masz ta sama kurteczke co ja ;D z moja zrobilo sie to samo od slonca w miejscach gdzie nie mialem plecaka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 masz ta sama kurteczke co ja ;D z moja zrobilo sie to samo od slonca w miejscach gdzie nie mialem plecaka Ja mam śmiesznie wypalone tam gdzie nie ma kaptura i gdzie nie wieszałem na barierkę :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 A co sądzicie o kurtkach firmy Ride.pytam się ponieważ nie daleko mam sklep w,którym mają dużo kurtek i spodni właśnie tej firmy.Wolę coś zobaczyć na żywo przymierzyć nie chodzi mi o konkretny model tylko sama markę co o niej myślicie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 A co sądzicie o kurtkach firmy Ride.pytam się ponieważ nie daleko mam sklep w,którym mają dużo kurtek i spodni właśnie tej firmy.Wolę coś zobaczyć na żywo przymierzyć nie chodzi mi o konkretny model tylko sama markę co o niej myślicie. Solidny stuff. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Podaje jeszcze 2 propozycje,mieszczą sie do 350zł także bardzo mnie to cieszy.Niżej podaje propozycje. 1. http://www.360sklep.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,17579/category_id,51/manufacturer_id,3/option,com_virtuemart/Itemid,2/ 2. http://www.360sklep.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,17594/category_id,51/manufacturer_id,3/option,com_virtuemart/Itemid,2/ 3. http://www.360sklep.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,9584/category_id,51/manufacturer_id,3/option,com_virtuemart/Itemid,2/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
km4 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 ja tam mam kurtkę firmy Brugi kupioną w sklepie real za 200zł. Parametry ma słabe ale można się cieplej ubrać. 5K/5K właściwie. Mam ją 2 rok ale po tygodniu nauki powycierała się niesamowicie tam gdzie upadałem lub pracowałem rękoma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Murzynq, 2 albo 3 bedzie najlepsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Tak właśnie myślałem ponieważ mają te 2 ostatnie lepszy parametry.Chyba się zdecyduje na te szarą ponieważ mam szare spodnie i będzie to lepiej wyglądała. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi