bogusss 0 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Czytam czytam i mnie ciekawi, dobra taka opcja na wyjazd z kumplami? zasze jezdzilem z rodzicami, tym razem chcialbym z kumplami i poki co na necie znalezlismy takie cos? Byl ktos moze, jakies opinie? Interesują mnie Włochy http://www.zima.but.waw.pl/szukaj.php Czekam na jakieś opinie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 nie znam biura wiec za bardzo nie moge sie wypowiedzieć. Po cenach wygląda podobnie jak u innych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogusss 0 Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 a jak wyglada to u innych? byłeś na takim obozie? wiesz, chodzi mi ogolnie czy to wyglada na prawde tak jak jest napisane - czyli ze kazdy zjazd pod okiem instruktora etc.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 a jak wyglada to u innych?byłeś na takim obozie? wiesz, chodzi mi ogolnie czy to wyglada na prawde tak jak jest napisane - czyli ze kazdy zjazd pod okiem instruktora etc.. To zależy od chęci i "typu" instruktora. Jedni odwalą i powiedzą "no to bawcie sie dobrze, my idziemy pojeździć" a inni będą stać nad grupą do końca dnia i upierać się, że ma być wykonane poprawnie [oczywiście w pozytywnym brzmieniu tego] Ja osobiście jeździłem z roninami i nie żałuje - wygląda to tak jak opisano a imprezy jeszcze lepiej :mrgreen: p.s. Uzupełnij skalę umiejętności w profilu - w innych pytaniach łatwiej wtedy o poradę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogusss 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 No właśnie dowiadywałem się też od innych i każdy mówi to samo - zależy na jaką kadrę trafisz Czyli mówisz ,że opłaca się jechać p.s. Uzupełniona (chyba dobrze ;x) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Czyli mówisz ,że opłaca się jechać Jak najbardziej! Takiej atmosfery nie powtórzysz sam czy z kumplami Nieraz ubawić się na stoku można po pachy z siebie na wzajem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogusss 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 No to się wybieram na 100% Dzięki za odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi