M4 0 Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Jeżeli bylo to przepraszam, wczoraj się natknęłam, całkiem miło się oglądało http://vod.onet.pl/pierwszy-zjazd-historia-snowboardowej-rewolucji,4701,film.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2010 akurat server na ktorym postawiony jest ten film ma poblokowane IP z innych krajow i ogladac moga go osoby przebywajace na terenie kraju! (pl) ps. nie przypominam sobie ogolnie zeby ten filmik byl umieszczany na tym forum ps1. ogladalem go i calkiem ciekawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Sam film jest naprawdę dobry, jedynie ten idiotyczny dubbing przeszkadza :mad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevis 0 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Obejrzałem sobie właśnie, świetny film, ciekawie pokazana historia sportu i piękne ujęcia z Alaski. To chyba pierwszy (dłuższy) film snowboardowy, który obejrzałem od początku do końca. A co do dubbingu da się przyzwyczaić :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4 0 Napisano 21 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2010 akurat server na ktorym postawiony jest ten film ma poblokowane IP z innych krajow i ogladac moga go osoby przebywajace na terenie kraju! (pl) No to gdzie Cię wywiało? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2010 do tej pory nie widziałem tego filmu ale tytuł obił mi się już o uszy. Nie mniej jednak wczoraj w nocy postanowiłem obejrzeć ten film... i nie żałuje. Mimo że bardzo długi to też bardzo ciekawy film, fajnie pokazana historia snowboardu, przyjemnie się ogląda. Można dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy o snowboardingu, o freeridzie. Terje Haakonsen pod koniec filmu pokazał że jest mega kozakiem. Na filmie widać było i dało się odczuć adrenalinke a co dopiero byc na tej górze... oj miałbym pełno w gaciach Polecam filmik i dzieki za podsunięcie linka bo nie było go na forum jeszcze:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2010 akurat server na ktorym postawiony jest ten film ma poblokowane IP z innych krajow i ogladac moga go osoby przebywajace na terenie kraju! (pl) No to gdzie Cię wywiało? Przecież ma "UK" pod avaterem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevis 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Terje Haakonsen pod koniec filmu pokazał że jest mega kozakiem. Na filmie widać było i dało się odczuć adrenalinke a co dopiero byc na tej górze... oj miałbym pełno w gaciach Ogólnie chyba każde takie ujęcie ukazujące ich na szczycie i cały ten ogrom gór sprawiało, że miękną kolana A na mnie zrobił wrażenie Travis po akcji z lawiną, do tego świetnie to zostało uchwycone. Na trailerze ok 2min dla osób, którym nie chce się oglądać całego filmu :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Rozmarzyłam się po obejrzeniu tego filmu :mrgreen: mrrrr..... Swietnie uchwycone emocje i ta adrenalinka, o której wspomniał bercik : ) Aż mnie zainspirowało do zmiany tapety z audi r8 na alaskowego haakonsena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Terje Haakonsen pod koniec filmu pokazał że jest mega kozakiem. Na filmie widać było i dało się odczuć adrenalinke a co dopiero byc na tej górze... oj miałbym pełno w gaciach Jednocześnie jednak film wyreżyserowano tak, że pokazuje tych deskarzy (szczególnie Shauna W.) jako zwykłych ludzi - z krwi i kości a nie zadufanych w sobie ach i och :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Mam wrażenie że połowe scen z tego filmu widziałem już w fanowskich filmikach na youtube Ale itak świetne ^^ Praiwe jak Polskie góry... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Mam wrażenie że połowe scen z tego filmu widziałem już w fanowskich filmikach na youtube Ale itak świetne ^^ Praiwe jak Polskie góry... ja mam wrażenie, ze widziałam 1000 zdjęć stamtąd ;p i fajne widziałeś polskie gory ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 delikatnie monotonne, wrazenie "odgrzewanego kotleta" ale... fajnie bylo sie dowiedziec czegos nowego Ogladalem jeszcze kiedys film o pierwszym instruktorze snowboardu, ktory zginal pod lawina bodajże w 2002r. Niestety nie moglem od poczatku, wiec gdyby ktos znal tytul i wiedzial o jakim film mi chodzi, niech da mi znac ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 matzel, bo ten "kotlet" powstał w 2005 ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 hym...w 2005 to ja zaczalem jezdzic ;P to moze dlatego mam takie wrazenie ;p wlasnie sie mialem pytac kiedy ten film powstal, ze "bialy" mial na nim 18 lat. Do tej pory go nie lubilem, po filmie go polubilem, a jak sie dowiedzialem, ze to z przed 5 lat to znow go nie lubie ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 mogłam milczeć xDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Ja się zdiwiłem że wielka legenda Hakonsen ma ledwo 35 lat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 W końcu tapete z notką o nim miałeś tylko dwa lata na pulpicie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2010 No... jak podzielić na 4 to tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2010 oj tam oj tam ;p zeby pół roku Ci nie wystarczyło to też ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 W każdym razie: chyba mam nowy ulubiony film Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieszak 0 Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 straszne niedopatrzenie ze nie znalem tego filmu. meeeeega wciagacz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Najlepsza część filmu to od 0:00 do 105:59. Naprawdę świetny film i nie żałuje, że obejrzałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek 2xD 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Ja oglądam i już mi sie zaczyna podobać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Film świetny Ten sezon jest już przełomowy dla mojej jazdy filmy (chyba zwłaszcza ten film) , filmiki, i co najważniejsze jazda wszystko podsyca i mimo mizernych umiejętności zakochałem się już w snowboardzie Żałuje tylko tego straconego sezonu, mam nadzieje podszkolić się w niedziele skoro jest za free Czyli piątek jeszcze Czarna góra, a niedziela Zieleniec Ktoś się wybiera? może coś mi przydatnego pokazał i ogólnie żeby razem pojeździć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi