trax 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Witam, mam prośbę a mianowicie chciałbym abyście napisali lub polecili jakiś obóz snowboardowy (głównie chodzi mi o freestyle ^^) bo mam zamiar zapisać się w tym sezonie na jakiś obóz Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Ja w tym roku byłem na summercampie z roninami (http://www.roninsnowboards.com/) i mogę gorąco polecić Atmosfera luzacka, brak relacji "ja tu jestem trener mnie słuchajcie" - bardziej na zasadzie "zobaczcie co można zrobić" :mrgreen: Po godzinach imprezki i czas wolny we własnym zakresie. Ceny również mają bdb. Jest tylko jeden warunek - musisz umieć 2 typy snu - przed imprezą i po imprezie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2010 z obozów fs to można jeszcze polecić SZARPNIJSIE, a mega fs oboz który odbywa sie chyba tylko raz w sezonie to Livigno Camp (http://www.livignocamp.pl/) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 15 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2010 SzarpnijSie faktycznie robi dobre obozy - szczególnie miła jest czarna :mrgreen: W tym roku SS miało częściowo wspólny program z roninami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trax 0 Napisano 18 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2010 A są jakieś dobre szkoły co mają obozy na terenie polski bo troche krucho u mnie z kasą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 18 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2010 A są jakieś dobre szkoły co mają obozy na terenie polski bo troche krucho u mnie z kasą Osobiście nie słyszałem. W polsce nie ma na to za bardzo warunków przy takim zatłoczeniu. Ew. możesz brać instruktora ale to też tanio nie wyjdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trax 0 Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2010 znalazłem w miarę tani obóz z szkołą zdrowia. Czy był ktoś na obozach ? jak tak to prosiłbym o opinie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2010 znalazłem w miarę tani obóz z szkołą zdrowia. Czy był ktoś na obozach ? jak tak to prosiłbym o opinie Patrz moje posty w tym temacie Generalnie jak lubisz grupę to jest super, jeśli wolisz jeździć sam z muzyką to kiepski wybór. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koralina37 0 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 w zeszłym roku byłam ze szkoła (www.ar-sport.pl) i było mega sympatycznie. w tym roku też organizują wyjazd. Co prawda jest to białka tatrzańska, ale zawsze coś i mają fajne ceny. poza tym wszystko zapewniają, więc jest nice. pozdrawiam! :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi