kiler129 0 Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 @xnxx - zgodzę się po części ale czy jeśli glebniesz na tyle mocno aby połamać kość przedramienia (która nie przesadzając dość mocna jest) to co wtedy stanie się z nadgarstkami? Na pewno ochrona nadgarstka jest bardziej do mniejszych wywrotek bo jak wspomniałeś przy dużych to w zasadzie nic nie da. Tak czy inaczej lepiej mieć niż nie mieć - jeśli z ochraniaczem połamiesz przedramie to zapewne bez niego też byś je pogruchotał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 mój kolega wypróbował jeszcze możliwość tutaj niewspomnianą... połamał nadgarstek, a usztywnienie wytrzymało.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 mój kolega wypróbował jeszcze możliwość tutaj niewspomnianą... połamał nadgarstek, a usztywnienie wytrzymało.. No to tutaj raczej kolega zawinnił Takie coś się zdarza ale w wypadku złego doboru rozmiaru lub (najczęściej z lenistwa) niedopięcie pasków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 30 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 paski, paski:) nie chciało mu się ich dopinać a dzień później jeździł z ręką w gipsie i bał się na nią upadać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 30 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2010 @xnxx - zgodzę się po części ale czy jeśli glebniesz na tyle mocno aby połamać kość przedramienia (która nie przesadzając dość mocna jest) to co wtedy stanie się z nadgarstkami?Na pewno ochrona nadgarstka jest bardziej do mniejszych wywrotek bo jak wspomniałeś przy dużych to w zasadzie nic nie da. Tak czy inaczej lepiej mieć niż nie mieć - jeśli z ochraniaczem połamiesz przedramie to zapewne bez niego też byś je pogruchotał. szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żebym pisał cokolwiek o kości przedramiennej ale może mam zaniki pamięci, albo czytać nie umiem... ps żaden ochraniacz nie daje 100% gwarancji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi