Murzynq 0 Napisano 31 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2010 Witam trochę mnie nie było na forum ale lato,które jak każdy snowboardzista nie lubi .Szukam biur podróży organizujących wyjazdy do Livignio na deskę w grę wchodzą tylko hotele zależy mi na wyżywieniu ski passie po prostu jadę z ojcem pierwszy raz.W grę wchodzą wyjazdy z Wrocławia i aby ceny też nie były zbyt wysokie.Także liczne na adresy namiary biur podróży tym się zajmujących . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 31 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2010 Napisz do bercika, on z nas wszystkich wie chyba najwięcej na temat Livignio Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekanemik 0 Napisano 10 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Jadę na ten wyjazd. Tu są szczegóły: http://student.travel.pl/rozpoczecie-sezonu,livigno-rozpoczecie-sezonu-zimowego Gorąco polecam i zapraszam !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 tu jest taniej http://freeski.net.pl/offer_133_8675.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Taniej, nietaniej, bo transport własny, czyli na jedno wychodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 12 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2010 zalezy czym i w ile osób jedziesz, bo dla mnie 200zł taniej:) a swoją droga to bardzo dobrze, że kolega jarekanemik zamieścił tę ofertę, bo się dowiedziałem, że snowpark jest czynny od 24. grudnia... i teraz mi smutno. Bo chciałem tam jechać między innymi dla snowparku, żeby wreszcie się porządnie poobijać. Czy ktoś z tych, którzy byli tam w poprzednich latach w terminie przed Świętami, może mi powiedzieć, czy może uruchamiają ten snowpark wcześniej jesli sa warunki? bo dwa lata temu w terminie "tydzień przed Świętami", jak dobrze pamiętam, śniegu nasypało tyle, że przełęcze były pozasypywane w tamtym rejonie i poustawiali teoretyczne zakazy jazdy samochodem ze względu na lawiny... wtedy też czekali z otwarciem tego snowparku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekanemik 0 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Snowpark snowparkiem, ale jak chcesz poskakac to zawsze mozna zbudowac hope w bc i cwiczyc z ladowaniem w puchu, co jest najlepsiejsze na swiecie :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4 0 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Jak wygląda w Livigno z warunkami w końcówce marca? warto? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 nie da sie ukryc ze livingo to nie lodowiec i snieg jest uwarunkowany atmosferycznie albo jest albo niema... na pocieszenie moge podac ze livingo to jedno z najwyzej polozonych miejsc u makaronow. Owszem z tego co sie orientuje jest tam niedaleko lodowiec zwany bodajrze Passo stelvio ( poprosze o poprawe jezeli jestem w bledzie) ale w marcu to snieg bedzie tam napewno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Snowpark snowparkiem, ale jak chcesz poskakac to zawsze mozna zbudowac hope w bc i cwiczyc z ladowaniem w puchu, co jest najlepsiejsze na swiecie :] no tylko dla zbudowania hopy nie będę jechał specjalnie do Livigno, bo mogę to zrobić znacznie bliżej:) a snowpark mają tam podobno wyczesany na maxa:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maryska 0 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 Ostatnie 3 wolne miejsca na Livigno! Szybka akcja, bo w piątek już wyjazd, ale wyjazd sprawdzony i szkolenie na wypasie. Polecam! Jakby co opcja bez szkolenia też jest możliwa http://extremeplanet.pl/zima/index/oferta/43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi