SnowMaster 0 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 Założyłem temat po to aby dowiedzieć się jaki macie sprzęt.Jak macie to proszę o wrzucanie fotek waszych desek.Mój sprzęt to:CrazyCreek Free Junior z wiązaniami też CrazyCreek długość 140 cm bo mam 160 cm wzrostu i waże 45 kg.Nigdy jeszcze na snowboardzie nie jeździłem więc jak narazie ten snowboard jest dla mnie w sam raz.Także wrzucajcie fotki(jak możecie nikt wam nie każe:D)waszych desek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 ja narazie sie wstrzymam z zdjeciami pozniej bede filmiki wysylal a deche mam malo znanej firmy austriackiej Pale decha Top wiazania tej samej firmy i buty rossignola Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 A ja mam wiazania SKIP, buty BLAX i troche starą i za krótką już deske OXYGENa, ale w tym roku mam zamiar poexperymentować z trikami więc nie chciałem kupować nowej i jakby coś to sobie rozwalic;p więc za rok zaszaleje i kupie nową porządną do FS;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 23 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=35 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi