gorgi 0 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 siema. jesli macie ludzie jakieś obrazkowe przedstawienie nauki jazdy na snowboardzie fs to bardzo prosze kontakt na gg (4351298) albo na maila (gorgi19@tlen.pl) Ja osobiscie jezdze już chyba 6 sezon (nie pamiętam,hehe) ale próbuje dziewczyne tym zarazić. Już w zeszłym sezonie stawiała pierwsze kroki alle nie było czasu na częśte wyskoki na stok. Na swój sposób uczę ją podstaw ale byłoby może latwiej jakby miała przed sobą jakieś ilustrowane wskazówki. pozdrawiam, piszcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 ja mam w domciu dwie książki na temat nauki jazdy i oczywiśćie jest to tam przedstawione za pomocą zdjęć i w sumie jesli znaazłbym troche czasu to mógłbym to jakoś poskanować i wrzucić na stronke:) a zresztą część tych zdjęć jest zamieszczona w artykułach dotyczących nauki. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gorgi 0 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 witam. to jesli by Ci to nie sprawiło zbytnio kłopotu to prześlij mi prosze jakieś instrukcje jazdy na desce. Nie moge tego nigdzie znaleźć. Może jakieś linki... Bo z tym skanowaniem to troche musiałoby Ci czasu zabrać.z góry wielkie dzieki.pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 a najlepiej od razu na stronke zeby wszyscy skorzystali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 to mógłbym też zrobić zdjęcia cyfrówką i posłać. Ale to przy większej ilości czasu bo ostatnio to go dość mało mam :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 na stronce jest sporo artykułow dotyczacyh jazdy i porad. ale Twoja laska zaczyna od poczatku czy umie jezdzic i jakies konkretny tricki chcesz jej podsunac. zeszta jak jezdzisz 6 sezon to powinienes wiedziec duuzo :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2007 no ale może nie umie przekazać swojej wiedzy : :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2007 Raz jak byłem na wyjeździe ze szkoł to kolega który jeździ 2 razy dłużej odemnie zwrócił mi uwage że nie umiem rozwijać za dużych prędkości-jakie są sposoby by zwiększyć prędkość? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 27 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2007 Może masz złą pozycję? Nie potrafisz się ułożyć tak, żeby przyspieszać, albo po prostu się boisz i odruchowo hamujesz... Możliwe też, że masz złą dechę. Ślizgi tłoczone mają to do siebie, że osiąga się na nich najniższą prędkość. Innym wytłumaczeniem tego faktu jest też kolega-debil... xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 27 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2007 Kolega zdecydowanie szybciej odemnie jeździł nawet mimo faktu że jest zdecydowanie mniejszy i lżejszy,co do deski-póki co pożyczałem,więc to może być to. A bać się nie miałem czego,bo to była Krynica A więc problem tkwi albo w desce,albo w mojej pozycji... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 thx:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi