ujazd 0 Napisano 27 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2010 Witam, Proszę o opinie na temat deski i oczywiście rozmiaru czy będzie dobry http://allegro.pl/item1159485690_deska_all_mountain_164_volkl_stroke.html Wzrost: 182 Waga: 88 - 90 Rozmiar buta 45 - 46 Podstawy mam, intensywny tydzień na stoku. Deski szukam do pojeżdżenia i podszkolenia swoich umiejętności. Czekam na opinie i pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Lipiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2010 deska troche przydługawa ale jeśli potrzebujesz do jazdy po stoku to sie nada. Odnośnie tego modelu to już było wałkowane na forumtakże polecam skorzystać z wyszukiwarki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujazd 0 Napisano 1 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2010 To bardziej celować w coś koło 160cm?? O desce czytałem tylko nie wiem jakiej długości szukać bo spotkałem się z różnymi opiniami. No i czy musi być wide przy rozmiarze stopy 45-46?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 13 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2010 160-162... ciezko mi jednoznacznie stwierdzic czy bedzie potrzebny wide.. jestes na pograniczu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujazd 0 Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 to może inaczej ile deska powinna mieć szerokości na środku ok 26cm czy starczy 25?? A może czyjeś spostrzeżenia poniżej ilu nie brać? A co powiecie o takiej desce http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=2985 długość 162, szerokość na środku deski 25,4cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 masz buta gdzie niektorzy kwalifikuja go juz do deski wide. lecz mozesz jezdzic na zwyklej (tzn nie wide) zalezy od tego jakie katy na wiazaniach preferujesz i jakie sa dla ciebie wygodne. Przy dobrym ustawieniu katow nie musisz kupowac deski wide Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujazd 0 Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 To jakbyś jeszcze mógł mi pomóc i napisać jakie to są kąty?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 To jakbyś jeszcze mógł mi pomóc i napisać jakie to są kąty?? Odpowiednie. Jeźdzsz na takich kątach, jakie Ci odpowiadają. Im bardziej nogę masz "wykręconą", tym mniej buta wystaje Ci za krawędź > logiczne. Jak Ci się nudzi to wylicz to sobie w jakiś rezolutny sposób. Mnie się nie chce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi