karviz 0 Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Cześć! Chcę się Was poradzić jakie wiązania wybrać. Do wyboru mam 2: -WIĄZANIA F2 SPYRO X http://allegro.pl/item1079582365_nowe_wiazania_f2_spyro_x_rozm_l_zamiast_630zl.html - WIĄZANIA F2 SPYRO PRO http://allegro.pl/item1079582014_nowe_wiazania_f2_spyro_pro_rozm_l_zamiast_640zl.html Dodam że jestem początkujący ( nigdy nie jeździłem) a będą one używane w desce SAPIENT COAST 2009 (155cm) http://allegro.pl/item1076630113_nowy_sapient_coast_155cm_mega_cena.html Proszę o opinie i pozdrawiam. Karol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Linkowana deska nie jest warta swojej ceny. W tym przedziale można spokojnie znaleźć ciekawy, choć podrapany, sprzęt dobrej klasy z poprzednich sezonów. Tym bardziej wiązania. Lepiej dołóż to 100 złociszy i kup coś renomowanego producenta. Przynajmniej nie będzie potem problemu z wymianą pasków, łyżek i pompek. Zastanawia mnie także, że nigdy nie jeżdżąc inwestujesz w nowy sprzęt. Czy na pewno będziesz chciał uprawiać ten sport w przyszłości? A jeśli się nie spodoba? Miej tą świadomość, że to co aktualnie składasz w razie niepowodzenia straci na wartości. Niewielu jest potencjalnych odbiorców używanego sprzętu nieznanego pochodzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karviz 0 Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2010 deski Sapient złe?... nie pytałem baranie o opinie na temat deski tylko o wiązania. jak sie nie podoba to zamknij morde i sie nie odzywaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2010 deski Sapient złe?... nie pytałem baranie o opinie na temat deski tylko o wiązania. jak sie nie podoba to zamknij morde i sie nie odzywaj Panu dziękujemy... Na obu forach zgrywasz cwaniaka a nigdy deski na nogach nie miałeś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karviz 0 Napisano 17 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mount254 0 Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2010 deski Sapient złe?... nie pytałem baranie o opinie na temat deski tylko o wiązania. jak sie nie podoba to zamknij morde i sie nie odzywaj W internecie każdy mocny tym bardziej jak się ma 16 lat... Lepiej w ogóle nie jeździj bo kolejnego chama na stokach nie potrzebujemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karviz 0 Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2010 l Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 18 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2010 deski Sapient złe?... nie pytałem baranie o opinie na temat deski tylko o wiązania. jak sie nie podoba to zamknij morde i sie nie odzywaj W internecie każdy mocny tym bardziej jak się ma 16 lat... Lepiej w ogóle nie jeździj bo kolejnego chama na stokach nie potrzebujemy Nie no, nie każdy. Sam jestem zaledwie rok starszy i potrafię się zachować ... ale da sie to wytłumaczyć ;] http://www.humbug.pl/texts/view?art=agresywnosc_w_sieci_oznaka_malego_czlonka_ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karviz 0 Napisano 19 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2010 haha akurat cooś ci panie kolego nie wyszło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2010 co do sapienta do deski jak najbardziej warte swojej ceny i godne uwagi. co do wiązań to jak za tą cene to smiało brać...w tej cenie to lepszego i tak nic nie znajdziesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2010 ale po co odpowiadac chamowi? niech wyladuje kase na jakas "mine" i niech sobie dalej mysli, ze jest pro i ma "uber pro mega" sprzet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi