Szuszar 0 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 Nie pamiętam dokłądnie jak to zrobić, ale wiem że można coś uczynić, aby roboty czy spyboty (chyba ... albo ze mnie lol ) nie pisały bezsensownych komentarzy w newsach... sami zobaczcie na ten najnowszy. 5 jakiś komentów... które nic nie wnoszą ale to tylko moja mała sugestyja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 no raczej nie bardzo można coś zrobić jedynie co mozna to kasować komentarze i Ty chyba też to możesz robić Ja czasami usówam bo jakbym tego nie robił to by była masakra:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 Ew. można zmienić system newsów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 jedyne co może pomóc to zezwolenia na komentowanie tylko dla zarejstrowanych userów (rejstrowali by sie oddzielnie w systemie newsów), ale mysle że to bez sensu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 w tym skrypcie nie ma takiej opcji. Jest tylko opcja że moga komentować albo nie moga a nie ma tutaj czegoś takiego jak komentarze dla zarejestrowanych :wink: Trzeba to koasować i tyle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 a może zmienić system? rozglądnę się za takim z rozbudowanymi opcjami, to może coś na to poradzimy EDIT: jedynie co mozna to kasować komentarze i Ty chyba też to możesz robić no właśnie niestety mogę kasować komentarze tylko w newsach napisanych przeze mnie... :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 jakbyście chcieli zmieniać to może, cutenews? nie potrzebuje baz danych, bardzo łatwo się konfiguruje itp. sam go używam i sie nie moge skarżyć na jakieś problemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 e tam narazie nie potrzeba:-) tez sie nie narzekam tylko czasem trzeba skasowac spam ale to sie wiąże z tym że strona popularna :mrgreen: a jak popularna to i spam :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adhan 0 Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 halo dlaczego nie mozna dodawać komentarzy ? chyba po to są newsy aby komentować co sie dzieje na scenie snowboardowej ? 4 krotnie pisałem ze organizatorzy imprezy sie nie spisali i mój komentarz został usunięty czy w komentarzach dozwolony jest tylko zachwyt ? a narzekanie czy wytkanie błedów jest zabronione ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 Komentarze są najpierw wysyłane do administracji. Żeby mogły być dodane, muszą najpierw zostać zaakceptowane. Główny administrator jest aktualnie w Livigno i zapomniał dać mi autoryzację na przepuszczanie komentarzy. Wciągu dwóch dni wszystko powinno być w porządku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adhan 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2009 no to super dzięki za szybką odpowiedz bo sie bałem ze to jakas cenzura czy cos . [ Dodano: 16 Styczeń 10, 21:44 ] co w tym livignio sie stało administrator miał bliskie spotkanie z ratrakiem albo co ? bo mamy 16 styczen a nie da sie wpisywac komentarzy !!!!!! . totalna amatorszczyzna gdzie sie podziali pro writerzy z tej strony ? [ Dodano: |19 Paź 2011|, o 14:09 ] co z tymi komentarzami minął rok i nie można ich wklejać co jest ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi