cinek395 0 Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Szukam butów dla siebie, jeżdżę od 2 sezonów i potrzebuje butów głównie do jazdy po stoku i sporadycznego Freestyleu. Przeglądając różne oferty natknąłem się na takie buty http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=2943 i interesuje mnie czy są one godne uwagi, a jeśli nie to jakie buty w podobnej cenie moglibyście mi polecić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Nie kupisz butów snb przez internet - zapomnij. Musisz je przymierzyć. Dla ciebie będą dobre każde ze średnim flexem i pasującym rozmiarem szanującej się firmy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 no od bieidy mozna kupic buty przez internet ale tak jak mowi kiler129, musisz isc do sklepu i poprzymierzac tyle butow ile sie da! nie kazdemu riderowi beda pasowaly te same firmy! uwarunkowane jest to ukladem kostnym stopy. Pozniej taki sam model ktory ci dobrze lezal na nodze, mozesz wyszukac na internecie i go zakupic. jezeli zrobisz to odwrotnie! to zycze powodzenia i liczenia na lud szczescia . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 @up ma rację - dodam tylko, że ja np. nie mogę włożyć nogi w buty Rome. Niby rozmiar dobry, wszystko pasuje ale nie są wygodne - to samo ma każdy - jedne mu leżą drugie nie Zarezerwuj sobie 2-3h i obleć kilka sklepów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinek395 0 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Co sądzicie 32 Prion jako butach dla początkującego, przymierzałem je wczoraj w sklepie i pasowały idealnie. Czy nie są jednak za miękkie do głównie jazdy po stoku. [ Dodano: 2 Kwiecień 10, 15:47 ] Temat do zamknięcia, kupiłem DC scout BOA 10 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi